Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Za decije kostime

Vidim da se dosta traze deciji kostimi.U radnjama nisu ni jeftini a I porilicni dosadni,odnosno nisu unikatni.Takodje I nekvalitetni...Tako da drage mame,mozte to I same ili uz pomoc nekoga sa malo vestijim rukama..Treba vam samo jednodelna pidzama,kao osnov.Ako nemate onda duks sa kapuljacom,ako je moguce jednobojan...Pidzamu mozete da iscrtate sa motivima omiljenog junaka,na kapuljacu mozete da prisijete rogove,.ili bilo st drugo.Na ledja plast..Moja drgarica je napravila godzilu...M I pre par godina djavolka sa plastom rogovima I repom...Treba malo vremena za izradu toga,ali bude super!
2019 12 22
Joj ipak moras biti malo vest :( Ja bih rado napravila da imam imalo smisla za to. Bila sam po radnjama po 3000 rsd su.
2019 12 23
Ma minimalno smisla....Veruj mi uopste nije tesko.A njima je svako fles,bilo st da napravis...Probaj.Uzmi neki stari duks,ako nemas jednodelnu pidzamu...Plast sam ja pravila od neke svoje stare esarpe...Rogove iscrtas na nekom mareijalu,prisijes dva dela napunis necim I prisijes za kapiljacu...Takodje svrati u neku pozamanteriju mozda ti se javi ideja za nesto
2019 12 23
Sesir,krunu sam pravila od kartona,pa smo zajedno po tome lepili kolaz papir.Takodje mac...I super je ako I klinci ucestvuju
2019 12 23
Jeste znam mnogo bolje. Ajde da probam :)
2019 12 23
Mozes I da pogledas na youtube neke ideje.A ovo sa kartonom mogu da ti posaljem crtez,tj kako da iscrtas I samo iseces,a onda bojite kako hocete :) Takodje od onih velikih kutija od frizidera televizora,masina..iseces sa strane I napravis vrata I prozore I eto kucice.Flesiraju na takve stvari,a gde ces jeftinije ,:)
2019 12 23
Ja sam jedne godine za maskembal na temu lik iz filma napravila kostim žene-mačke😊 Nasla sam kod Kineza tamno sivu čupkastu jastucnicu koja je kostala nekih 100 din. Od nje sam napravila rep. Cerka je obukla crnu usku majicu i helanke na koje sam zakacila rep. Na nekoj staroj crnoj majici sam iscrtala oblik maske sa ušima i isekla, sa strane ušila, napravila proreze za oci,a taj isti čupkavi materijal usila i na uši. Bič sam napravila od parceta cevi i izolir trake. Potrazicu fotku pa ako nađem dodaću. Inace skroz kul mi je ideja sa ljubicastim balonima koje prikacite na dete i napravite grozd.😆
2019 12 23
Ajde mi posalji bas:)
2019 12 23
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d1c3d51bb2b299e38530c82c3db514b2.jpg) Evo nađoh jedva. Ja sam ovaj deo za lice pravila od nekog mekog materijala ,ali bolje je od malo čvršćeg ili bar debljeg. Bič moze od parčeta cevi, neke drške, grane, na koji sam stavila kanap i sve uvila izolir trakom. Ja stvarno nisam vesta ni kreativna,al nije bio loš kostim. Ko je bar malo spretniji od mene sigurno moze mnogo bolje. A kostim je skoro cak i mlađa cerka upotrebila na nekom maskembalu.
2019 12 23
Kostim je WOW.Takodje unikatan.Meni se mnogo svidja.
2019 12 23
> jelena2606: > Kostim je WOW.Takodje unikatan.Meni se mnogo svidja. Hvala😊
2019 12 23