Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ivet shop?

Da li je neko narucivao iz Ivet shopa? Kakva je situacija? Kakva je garderoba, kvalitet?
2020 01 08
Ja sam se letos zalepila za onu njihovu haljinu sa žirafama ali mi je mala i XL. Guglala sam malo i bilo je dosta negativnih iskustava što se kvaliteta tiče. Onda je jedna članica ovde prodavala takvu haljinu ali mali broj pa sam je baš pitala da li je kao na slici, kaže da jeste. Vidim sada sniženje 70%, sada košta 2900 a bila je kao oko 7000 a nije, uvek se tu vrtela cena oko 3000. Nisam Vam baš pomogla ali to je što znam. Možda neka članica baš ima iskustvo pa će bolje znati. Pozdrav!
2020 01 08
Sve te stari su sa AliExpress-a pa u skladu sa time i kvalitet i velicine. Bas tu haljinu sa zirafama koju je despare pomenula sam htela da porucim drugarici preko Alija pre par meseci ali posto je XL bila najveca vel nisam se usudila jer je njihov XL maltene nas M. :D Tako da, posto sajt preprodaje kinesku robu, mozda je bolje da pronjuskate po Aliju - em jeftinije em ima recenzija kupaca sa fotografijama pa se vidi kako nesto zapravo izgleda..
2020 01 09
P.S. Ta haljina je zaista bila uzivo kao i na slikama, isto izgleda ali od vrlo tankog i cvrstog materijala, 0 elastina pa ke vel. jako vazno da ne bude mala, pa verujem da ima jos takvih stvari koje su uzivo ok ali skoro sigirno ima i kikseva 😅
2020 01 09
Sad je snizenje i nije mi puno da narucim to sto zelim. nego me brine da ne zezni pa posalju po punoj ceni... A sad kvalitet, otprilike sam svesna da i nije neki, ali mi lakse kad neko podeli i svoje ili tudje iskustvo. Porucicu pa javljam utiske. Hvala na pomoci.
2020 01 09
> Shyshymiga: > Da li je neko narucivao iz Ivet shopa? Kakva je situacija? Kakva je garderoba, kvalitet? Najjednostavnije rečeno: Ne naručujte! NO, NO! Čekanje je najčešće mesec dana, garderoba lepa samo dok se čeka 😄, tj samo na slici. Kvalitet gori od Alliexpres-a. Iz Kine ide u Bugarsku, pa iz Bugarske za Srbiju. U slučaju da Vam nešto ne odgovara, pa menjate ili još gore vraćate, procedura je kao da vraćate atomsku bombu. Nadam se da će Vam ovo biti od koristi. Pozdrav
2020 01 21
Ja sam porucila haljinu sa žirafama. E sad, nije kao na slici, nije leprsava i nisu iste boje, ali je lepa. Koga interesuje poslacu slike.
2020 04 09
> Shyshymiga: > Da li je neko narucivao iz Ivet shopa? Kakva je situacija? Kakva je garderoba, kvalitet?
2020 04 14
Ja sam gledala helanke i topove , da li neko ima iskustva?
2020 04 20
Nemojte bacati pare, jer to je stvarno otimacina love. Nemojte da vas mrzi da pregledate ebay i ali, skoro sve mozete tamo da nadjete za smesne pare
2020 04 22
Ja sam naručila neku haljinu pre 3,4 meseca, stvarno je bila bila ok i ista kao na sajt u, ali sam poručila pogrečnu veličinu pa su mi zamenili. Devojka operater mi je rekla da je roba iz turske valjda. Šta znam..Moja drugarica naručuje često preko njih pa ću je pitati baš.
2020 04 29
> Mandolina: > Ja sam porucila haljinu sa žirafama. E sad, nije kao na slici, nije leprsava i nisu iste boje, ali je lepa. Koga interesuje poslacu slike. Mene interesuje da vidim slike ako moze 😊
2021 04 27
da i mene zanima
2022 04 05
Pogledajte na ali.pub/2hoh1v ,mnogo je jeftinije. ja narucujem od njih vec vise od 10 meseci i prezadovoljana sam kvalitetom odece.
2024 03 21
Jednom sam naručila, trebalo im je duže od mesec dana da dostave. Mislim da je u pitanju dropshipping priča.
2024 03 24