Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li da ostavim negativan?

DzoDzo strasno, ali ljudi nevide kad prave greske vide samo tudje a dobro da si ovo napisala. [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] Postaje smesno, sve smesnije od smesnijeg. Kad si se ti cimala oke nje onda nista a sad ostade bez odgovora i odma daj da delimo negativne [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejati] [:plakati] [:smejuljiti] [:znojav]
2013 08 29
Tuzno je sto sam se cak i sama ponudila NA VRATA ako treba da joj donesem, imamo i mi u porodici bas "svezu" bebu, znam kako je, da ne moze da je ostavi ni sekund, i onda, cvrc, ja i md ispadosmo budale sto jos izlazimo u susret, pa kako da uklopimo da dodjemo do te Darvinove poste blizu koje zivi, pa guglaj adresu da je ne zvrckamo da ne probudimo bebu, i SVAKI PUT, npr dogovorimo se da dolazimo posle treninga, kazem jos imam trening od 19 do 20h, do max 20h 30min izlazim iz teretane i krecemo onda ka tebi da ti dobacimo ovo, zavrsim trening, spremam se polako, stize mi sms da gdjica ne moze iz milion razloga. Kazi, brate mili, necu ih vise, ruzne su mi, nemam para, a ne tako. I ja ni sekunde nisam razmisljala da joj ostavim negativnu, jer za to i jeste, a NE ZA NEUTRALNU, kad ono, ide jos i pljucka druge koje bar e rade zavlacenje kao ona. Da bude jaca ironija, ne bi ih ni naplatila, vec bih joj ih bukvalno poklonila i jos me tu za**bava
2013 08 29
[:smejuljiti] [:smejuljiti] [:smejuljiti] DzoDzo ne nerviraj se, znam i ja bi pukla, sve mi je jasno.... [:smejuljiti] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2013 08 29
Eto, i jel' mogu sad onda ja da pitam sta da radim??? Jer, nepravedno je davati ikakvu ocenu jer nekog nema uopste na sajtu, a sta bih ja trebala da dam za 5ispala iste clanice??? Koja je pritom, pobegla, verovatno jer eto, DzoDzo je u pravu, i doticna zna da DzoDzo ima jos uvek razgovore, i smsove, da se nece libiti da ih objavi, da cak i tera do kraja, ali dobro, jedno mrtvo izvini preko one stvari bi bar popravilo utisak kod nekih drugih clanica-verovatno.
2013 08 29
Bas tako to izvini nemoze da izgovori svako......... [:osmeh]
2013 08 29
1 2