Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li da ostavim negativan?

Svidja mi se haljina kod jedne clanice,i poslala sam joj vec par poruka,na koje mi ne odgovara,a onlajn je relativno cesto.Ako nece da je proda,ne razumem sto je izbrise,ili mi odgovori. iskreno,zbog nepostovanja,najradije bih ostavila negativan utisak... [:vrtoglav]
2013 08 28
pa nije u redu da joj ostavljas negativan samo zato sto nije odgovorila
2013 08 28
Mozda eventualno neutralan, negativan definitivno ne
2013 08 28
Pre mesec dana se dogovorimo oko te haljine,razmenimo podatke. Oda ona sutradan javi da se predomislja,ali ako odluci da je proda,prodace je meni sigurno. Onda se vise ne javlja,ja joj posaljem jos par poruka ovde jer vidim da je haljina i dalje u predmetima,a nije oznacena kao prodata (i dan danas je tako),i ona ne odgovara,a kao sto rekoh ide na sajt. [:sokiran]
2013 08 28
Ona je tu haljinu okacila samo da bi se reklamirala, da ima predmet vise na profulu, bez namere da je proda...
2013 08 28
Pa to je strasno onda...zar ima i takvih?!? [:vrtoglav]
2013 08 28
nemoj negativnu, zna se za sta se daje negativna, najrealnije varijanta je da je iskuliras, cak ne ni neutralnu, znaci zaboravi na tu kupovinu.. neutralnu sam jednom dala iz revolta jer me je devojka ispalila, a sada sam se navikla na to...
2013 08 28
Pitaj mene za neku haljinu, odgovaram odma' [:keziti] Salim se... I meni se to desavalo, bas sam se nervirala... Posle toga su se oni meni javljali i vracala sam istom merom [:lepota]
2013 08 28
@mylove, draga i ti si mene pre neki dan pitala ze jedne farmerice i posle mi nisi vise odgovarala.. pa sta sad? [:osmeh] Ne moze se za takve stvari davati negativna, moze neutralna ali je najbolje da se raspitas kod adminke... [:osmeh]
2013 08 28
Da,ali nismo se dogovorile,pretpostavljala sam da ako mi ne odgovraju po merama koje sam naknadno videla,tek posle poruke,ne moram da odg. Izvini,zaista,ipak je trebalo,Mislim da je ovo drugacija stvar... Ali clanica iznad je u pravu,treba iskulirati,samo je ruzno,jako jako...
2013 08 28
Treba odgovoriti da li ti odgovara ili ne, i zahvaliti se na odgovoru [:osmeh] Ali meni to ne smeta, navikla sam se vec [:smejati]
2013 08 28
Da,ali nismo se dogovorile,pretpostavljala sam da ako mi ne odgovraju po merama koje sam naknadno videla,tek posle poruke,ne moram da odg. Izvini,zaista,ipak je trebalo,Mislim da je ovo drugacija stvar... Ali clanica iznad je u pravu,treba iskulirati,samo je ruzno,jako jako.. A ovo sto si napisala, Da, ti i ja smo se dogovorile pa si me zeznula, a ti i ta clanica ne, i jos se ja mucim da nadjem adresu koju si mi dala da znam i sama otprilike gde kod poste, da te ne cimam zbog bebe, i bukvalno krecem ka tom delu, kad gospodjica otkazuje. I ne radi se o 250din, zabole me za 250din, nego sto si takva. Fuj.
2013 08 28
Da si rekla nemam, treba mi za nesto drugo, dala bih ti ih, a ovako, dodje mi da takve poput tebe pljunem posred face. [:isfrustriran]
2013 08 28
Da Diva, ali mylove hoce da da negativan jer nije dobila odgovor, a ja sto nisam 5dogovorenih puta ODNELA(te ovo, te ono, uvek neki njen izgovor do pola sata pre mog dolaska) doticnoj predmet NA VRATA jer mi bilo zao da je cimam zbog bebe-kako sama kaze, sta ja treba da radim, da trazim njenu blokadu sa sajta zauvek??? Bezobrazluk
2013 08 28
Na mom profilu za svaki postavljeni predmet stoje dimenzije i uvek sam tu za dodatna pitanja, bolje da pitaju nego da posle nesto ne valja. Samo bih volela da imamo malo vise poslovne kulture na ovom sajtu [:stidljiv] Mada sam ja vise i oguglala i ne mogu da se cimam oko toga.. [:osmeh]
2013 08 28
1 2