Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Nega kose /

neki savet ....?

imam dugu kosu,gustu,pravu i po nekad bih htela da promenim jer mi dosadi.da napravim lokne ali jako tesko da ce da budu postojane. skoro sam radila talase ok su mi bili i dugo trajali ali frizerka mi je radila,zelela bih nesto sama da mogu da napravim. [:stidljiv] ako neko ima neki savet ili ideju sta da uradim
2013 08 29
da probas lokne da uradis folijom? [:osmeh]
2013 08 29
nisam nikad [:tuzan]
2013 08 29
Kuckaj na YouTube-u lokne na traci za kosu.. To je bas dobra fora. Namotam celu kosu na traku i tako prespavam. Sutradan je skinem, prodjem prstima kroz kosu i stavim lak. 2 dana mi budu lokne. [:osmeh]
2013 08 29
aj sad cu da vidim
2013 08 29
Fantasy,ova fora mi se svidja moracu da probam [:osmeh] pcelamaja,kupis onu aluminijumsku foliju,iskidas i pravis male kao zmije :D ako me razumes,znaci da ispadnu kao duguljasti stapici neki... i onda namotavas to na prosusenu kosu i cekas da se skroz osusi,i mozes posle da ih definises nekim gelom,penom...ja sam briljantinom :) ispadne kao mokre lokne...po zelji stavi i lak za kosu...meni prilicno dugo traje frizura [:osmeh]
2013 08 29
jesam probala ovo jaoo trebalo mi je 20 min minimum da smotam,zatim mi je trajalo jedan dan,bilo je lepo ..
2013 08 29
ivanice razumem sad sta pricas,nisam do sad nikad.probacu sad neki dan..ja koristim lepak za kosu jedino mi on duze drzi
2013 08 29
javi kako je ispalo [:lepota] kakav lepak za kosu draga? nisam cula za to [:sokiran]
2013 08 29
javicu [:stidljiv] ja sam ovaj sa uzela bio je 6e u sloveniji,mada ima mozda i kod nas [slika:b5d14a9a-f4f6-444f-835e-1e9077c3793c]
2013 08 29
joj bas mi super zvuci [:osmeh] obavezno kupujem ako nadjem,a ti mi javi ako ga kojim slucajem nadjes ovde kod nas,ako ti nije tesko [:stidljiv]
2013 08 29
u dm u vidi ja sam kod njih kupila samo ne kod nas radnja schwarzkopf lepak zuto pakovanje.. pocela sam pre dve godine da ga kradem od muza on stavlja na kosu i bas je dobar.
2013 08 29
e super bas cu sutra pogledati,nisam ga vidjala,ali se nadam da ga ima...hvala ti [:lepota] hahahaha jadan muz,kad jedno jutro bude hteo da stavi na kosu i provali da nema vise... [:smejuljiti]
2013 08 29
nista [:stidljiv] [:smejuljiti] [:smejuljiti] srecom da me vidja jednom godisnje
2013 08 29