Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Imam problem sa profilom, kako doci do Admina?

Cao Svima, imam problem kada pokusavam da udjem na profil kazu “doslo je do greske” kako doci do administratora da vidim o cemu se radi ?
2020 01 30
To je problem do sajta. I meni se dešava ali proradi posle nekog vremena. Verovatno svi imaju problem.
2020 01 30
> SuitandTie: > Cao Svima, imam problem kada pokusavam da udjem na profil kazu “doslo je do greske” kako doci do administratora da vidim o cemu se radi ? Isto i meni već pet dana ne mogu da udjem na profil😞
2020 02 02
> SuitandTie: > Cao Svima, imam problem kada pokusavam da udjem na profil kazu “doslo je do greske” kako doci do administratora da vidim o cemu se radi ? Sada sam ušla na vas profil i isto piše ono greška pokušate ponovo. Došlo je do greške... bas bezveze nije mi se to desavalo ranije. Mogu da udjem na utiske i razgovore ali na profil ne. Pisala sam administratoru on je poslednji put bio na sajtu pre 16 dana. I sticem utisak da ne gleda poruke. Ovo može da potraje. Poručile su mi neke djevojke nešto... a ja ne mogu da udjem na Profil. Kako ćemo da resimo problem. Administratora je gospodin iz NS-a Admin tako se zove videla sam na sajtu...
2020 02 02
Javi ako nešto saznaš. Od srede mi je tako. Peti dana.
2020 02 02