Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, posao, karijera /

Laka i brza zarada na internetu.

Veoma isplativ posao od kuce i veoma jednostavan. Registracija koja je besplatna i kucanje kodova za reklamu a pritom nema potrebe za gledanje reklama, dobijate zaradu. Jedan kod iznosi 10 centi i veoma brzo zaradite novac. Isplate zarade povlacite na racun preko PayPal, vaseg racuna ili preko Westion union tako sto dovedete jos clanova da se registruju preko vas plus imate i 50% od njihovog rada. Mozete i odustati ako smatrate da ovaj posao nije za vas ali ja verujem da cete se veoma lako snaci jer vam nije potrebno znanje stranog jezika. Sa poslom mozete odmah krenuti i obezbediti sebi veoma pristojnu zaradu. Registraciju mozete izvrsiti na ovom sajtu: https://gtemoney.xyz/7949377351300/
2020 02 11
Draga korisnice, Da li ste uspeli da dodjete do novca ili je uslov da privučete 40 aktivnih članova? Hvala.
2020 02 21
Jeste to uslov, kucale sestra i ja kodove za malo preko sume koja je navodno minimalna za povlačenje para i ništa. Kontam posle toga biće neki novi uslov i tako u krug. Mi odustale jer nas dve zajedno ne možemo da dovedemo 4 i po čoveka, a ne 40.
2020 02 27
Koliko sam našla na netu, to je scam sajt. Dakle, prevara sa ciljem da dođe do podataka kao što su broj računa, kartice, broj telefona i mejl adresa radi krađe podataka, identiteta i novca. Sama ekatenzija sajta .xyz ukazuje na lažni domen. Nema lake zarade, predivno zvuči za jednu zemlju u kojoj se radi za 250 eur da bi bilo istinito.
2020 02 27
Pa sestra je bila radoznala, fazon živo me zanima je l moguće. Jeste, kako da ne :) znale smo od starta nego ajd, ako ništa drugo bar da mogu da dođem ovde i kažem iz iskustva znam da nema ništa od toga x-)
2020 02 27