Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Dali je još neko imao slično iskustvo sa ovim ??

Drage moje želim da podelim jedno reklo bi se loše iskustvo sa vama u vezi ovog proizvoda.Na nagovor jedne prijateljice naručila sam ovaj dodatak iskhrani za kosu za brata opadala mu je kosa i mislila sam da će resiti problem ovim ,medjutim ušla sam da se informišem o proizvodu i naletela na ne bas lepe informacije kao da je u pitanju ne ispitan proizvod.Dali je još neko imao neko slično iskustvo sa ovim platila sam 4700 ali nesmem da se usudim da mu dam da koristi .??? I sto je najgore nigde nikakav kontakt o ovoj pomenutoj prodavnici sto mi je bacilo još veću sumnju .
pre 11 dana, 14:30
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c8b21b87253cc30e3dd252a02c853775.jpg)
pre 11 dana, 14:31
http://vidapharm.rs/proizvodi/biotin-8 Evo proverenog proizvoda plus je jeftiniji od ove Bobine tajne, gde je izgleda sve tajna. Gde si kupila taj proizod?
pre 11 dana, 20:43
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/229c0870cf737e450087d3c6a8b1f717.jpg)
pre 11 dana, 21:41
Ja neznam šta da radim sa ovim u koliko je neko možda probao ili koristio a pomoglo mu je prodacu ga za 1500din sa svim fakturirisanim računom nisam ni otvorila proizvod .
pre 11 dana, 21:43
Pa eto, imas kontakt, kontaktiraj i vrati proizvod. Ako si dobila racun, bez problema mozes refundirati svoj novac, ako se bune pozovi se na Zakon o zastiti potrosaca. Evo i telefona, Gugl :D https://www.hangar.rs/prodavci/puriva-tim/
pre 11 dana, 22:34
Na ovaj kontakt se prave budale i prebacuju na drugo a taj stvarni kontakt na ovu Purivu i ovu adresu nigde ne postoji 😖😖😣😣 i šta raditiiiii ?
pre 10 dana, 11:06
Pa da na sajtu i pise deo"Uslovi koriscenja",da oni nemaju odgovornost,lepo su se ogradili u textu..Trazite im telefon onoga ko je okacio oglas,tj firme..A mozete i da posaljete mail posto je to zvanican dokument
pre 10 dana, 12:55
Mozda moze i da se pripreti inspekcijom ili da se anonimno prijavi inspekciji, ne znam, nikada nisam bila u takvoj situaciji, bilo bi dobro da se javi neki pravnik, ekonomista, neko strucniji za ovo.
pre 10 dana, 17:00
Prema Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo na povraćaj novca u sledećim slučajevima: 1. u roku od 14 dana (broje se i radni i neradni!) kada odustane od ugovora zaključenog putem interneta, i to BEZ obrazlaganja i dodatnih troškova - ova klauzula stoji na 90% sajtova, npr pogledajte WIn Win ili sl. 2. ukoliko prodavac ne isporuči robu i 3. ukoliko roba nije saglasna opisanom (tu zakon daje čak 6 meseci fore za povraćaj, koji se u praksi manje/više poštuje, grčevitom borbom obeju strana). Vaš slučaj je br.1, a Vaš prodavac onaj čije je ime na izdatoj fakturi. Postavlja se pitanje koliko je faktura validna, ako na njoj NEMA kontakt-podataka o izdavaocu. To je prvi signal za uzbunu. Zatim, svaki prodajni sajt obično ima svoj obrazac Zahteva za raskid ugovora, koji u papirnom obliku prati kupljeni proizvod. Ako ga nema u paketu, to je drugi signal za uzbunu. Prodavac ima pravo da povrat novca odloži do stvarnog povraćaja proizvoda. No, ako prekoračite 14 dana da podnesete zahtev, pravo povraćaja gubite.
pre 9 dana, 23:42
uvek je bitno da proveris ako kupujes dijetecki supliment da li je sertifikovan. ja kada uzimam suplemente jedino preko sajtova koji znam da imaju proizvod koji je sertifikovan. recimo ovi https://pro100healthy.rs/category--dijetetski-suplementi. svaki proizvod koji je sertifikovan mora da ima i registraski broj koji pise na deklaraciji
pre 5 dana, 13:01
Slazem se, treba kupovati proizvode proverene i koje imaju sertifikate. Narucila sam kremu protiv bora preko pro100healthyja jer vidim da im je svaki proizvod prosao kontrolu inace nikada ne bih narucila nesto sto nije provereno.
pre 5 dana, 15:59