Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Grejanje na struju

> jelena2606: > Konsultujte nekog pravnika svakako i ulozite zalbu,da ne istekne rok za istu...Inace vise puta sam cula da su stavljali nove satove koji nisu bili ispravni.Bila je ili nenormalno visoka struja ili bas mala potrosnja... Ja jesam i za to, da se odrade i te konsultacije sa pravnikom pa da vidimo gde smo. Ja licno ovo ne bih pustila ali ne pitam se ja.
2020 02 14
Pa ako pustite,Nastavicete da placate isto ovoliko.Jeftiniji je advokat,realno
2020 02 14
> jelena2606: > Pa ako pustite,Nastavicete da placate isto ovoliko.Jeftiniji je advokat,realno Realno, ja se slazem sa vama u potpunosti. Ja sam vlasnicima iznela svoje vidjenje situacije i eventualna resenja, cak sam i povukla neke veze da se to proveri, za sad kazu da to jeste tako, postoseno je toliko i to je to, obecano je da ce se utorak jos kod njih isproveravati ali nesto u to bas i ne polazem nade...
2020 02 14
Nama se isto desilo da kad su nam skinuli sat i stavili novi, dobili smo neki stari dug, tako da Vam je mozda ispostavljen dug koji je bio na starom satu a nije bio ispravno ocitan.Tako da to moze da bude u pitanju jer ste vise trosili a placali manje ranije.Ako ste potpisali skidanje brojila i dobili onaj papir mozete na njemu proveriti realno stanje i stanje na zadnjem racunu.Oni to klasifikuju kao kradju struje, iako to nije Vasa krivica, ako ste realno vise trosili nego placali, oni Vam to i na kraju naplate.Srecno.
2020 02 14
Ako su pod kirijom, stari dug ih se i ne tice puno
2020 02 14
> deksica: > Nama se isto desilo da kad su nam skinuli sat i stavili novi, dobili smo neki stari dug, tako da Vam je mozda ispostavljen dug koji je bio na starom satu a nije bio ispravno ocitan.Tako da to moze da bude u pitanju jer ste vise trosili a placali manje ranije.Ako ste potpisali skidanje brojila i dobili onaj papir mozete na njemu proveriti realno stanje i stanje na zadnjem racunu.Oni to klasifikuju kao kradju struje, iako to nije Vasa krivica, ako ste realno vise trosili nego placali, oni Vam to i na kraju naplate.Srecno. Nismo nista potpisali i nismo dobili nikakav papir za to sto su uradili. Realno, ako je to njihova krivica onda ja s tim nemam nista. Nije moj problem sto oni nesto nisu dobro povezali, ili instalirali ili ocitali. Ako mi i to naplacuju onda nek lepo ispostave objasnjenje i racun za to, crno na belo.
2020 02 14
> Debela_devojka: > Ako su pod kirijom, stari dug ih se i ne tice puno Nismo pod kirijom. Ali isto tako nigde se ne pominje neki dug.
2020 02 14
1 2