Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Ishrana, recepti, ekologija /

Predstavljam vam...

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/31a0872b5aadfeac0114b4a7bbcde6da.jpg) Kupila sam ovaj mikser u Ikei pre tri mjeseca, bio mi kul. Onda sam ga koristila par puta i boljela me ruka od držanja i mučenja ručno s njim a i sto bih kad imam el. Mikser. Međutim, jutros sam shvatila koje sve luksuze pruža ova stvarčica. Ustala pre svih da napravim pogaču. Uz pomoć njega sam sve spremila bez lupanja po tanjiru da umutim jaja i bez zujanja miksera da umutim fil. Jos mi za njega ne treba struja(znaci kul je kad nestane struje + ne budi ukućane zujanje i lupkanjem). Iako sam u početku mislila da sam bacila parice, osim u slučaju da rikne el. Mikser bas kad ne treba, sada dajem veliku preporuku za ovu spravicu. 😊🤓
2020 02 15
Meni mikser crkao pre jedno 4, mozda i 5 godina i nemam ga otada, pa kada resim otprilike dva puta godisnje da pravim nesto slatko, sve rucno mutim kao moja baba Olga, otpadne mi biceps a i muzu :) Svidja mi se ovaj gedzet, ali me nervira ideja da bazam sat, sat i po kroz Ikeu i pokupujem jos otprilike u vrednosti 10x miksera i to minimum.
2020 02 16
Ja inace mutim kad odemo u planinu rucno sa onim muckalicama, mislim da ih gore u kuci ima bar pet. Al ne mogu, brate mili, raspadne mi se ruka. To kad bas moram. Al npr, posto su deca jos mala, moram da organizujem rodjendane, tako da mi je el mijser neophodan. Sad sto se Ikee tice, ne znam da l ga ima, nisam bila od tad. Ali ja obavezno 10ak dana pre plate idem u istrazivanje tih vecih trznih centara, pa onako bez para razgledam, shvatam i smisao zivota, cini mi se kroz to vreme. Onda dodjem kuci, pa porpicam sa sobom par dana, pogledam po kuci sta treba, sta ne treba i to je to. 😆 Vracam se sa platom i idem tamo gde sam ostavila stvar koja me ceka.
2020 02 16
Uu, to onlajn nisam probala, nesto vise volim da se raspadnem od šetnje po centrima. I da, Def potrošim oko 2000 tamo. Skoro otišli u Ada mol, deca i ja, Boze sačuvaj, ko da smo na ekskurziju išli, potrošila oko 3000 van predviđenih računa.
2020 02 16
Ali sta znam, vredi. Te sitnice su jedino sto ja mogu i da priuštim u Ikei. 😂 Krpe sam uzela neke. Vrh su. Htela sam i jedan tepih na sniženju, ali je otišao za deset dana. Nisam ga stigla.
2020 02 16
Hvala Shushymiga, nisam ni znala za ovo, uzimam sigurno! :)
2020 02 19
Nema na čemu, zato sam i podelila.
2020 02 19
> srebrna: > Meni mikser crkao pre jedno 4, mozda i 5 godina i nemam ga otada, pa kada resim otprilike dva puta godisnje da pravim nesto slatko, sve rucno mutim kao moja baba Olga, otpadne mi biceps a i muzu :) > Svidja mi se ovaj gedzet, ali me nervira ideja da bazam sat, sat i po kroz Ikeu i pokupujem jos otprilike u vrednosti 10x miksera i to minimum. Takodje! Ili pravim one tresi mesi torte, navucem hirurske rukavice, smuljam plazmu, slag i cokoladu rukama 😝 za događaje porucujem ugl torte ili smatram mamu da pravu.. Ja u Ikeu ne smem zbog cufti i gumenih bombona, sve pare spiskam
2020 02 25