Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

traba mi savet da li je ovo prevara

Pozdrav , nisam nova chlanica, ali mi se nije dogadjalo da neko namerno navede da su predmeti od viskoze, a oni (kad su stigli) od 100% poliestera, Chlanica odbija da vrati novac, ja zelim njoj da vratim odecu jer mi ne odgovara poliester. Slozicete se da je velika razlika, meni je viskoza divna, ali ovo ne mogu da nosim... Shta mi savetujete da uradim? Hvala
2020 03 04
Meni je to definitivno prevara!
2020 03 04
Po meni iskreno jeste prevara. Priotm ste lepo pitali (nadam se lepo) da vam vrati novac i odbila je . Ja mogu da razumem da neko pogresi ali mora biti svestan i da snosi posledice..
2020 03 04
Можда је из два материјала као јакне?
2020 03 04
Zar neko ko prodaje stvari ne moze da razlikuje poliester od viskoze?Uvaljena stvar i po meni cista prevara.
2020 03 04
Meni su materijali vazni.Nekada mogu da nosim poliester.Medjutim ako je naglaseno viskoza,a materijal poliester,onda opis nije tacan i novac bi trebalo da se vrati ukoliko to kupac zahteva.
2020 03 04
meni je materijal jako vazan, trazicu da se slika etiketa sa materijalom ako treba, bolje nego da kupim nesto sto necu nositi :/
2020 03 04
I ja to mislim, poslacu sada chlanici link da vidi i tudja mishljenmja, valjda ce biti ok... Hvala puno, pishem shta je bilo :")
2020 03 05
Chlanica je izbrisala sve svoje predmete...33 pozitivna utiska, ne znam da li smem da okachim link profila?
2020 03 06