Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ljubitelji parfema ...

Drage dame, u poslednje vreme vidjam dosta oglasa parfema kako na ovom sajtu ,tako i drugim . .. Upitanju su dobre kopije ,takozvani testeri .. Nisam narucivala pa me interesuje da li je neko narucivao i kakva su isustva ? :")
2020 03 04
> Icka89: > Drage dame, u poslednje vreme vidjam dosta oglasa parfema kako na ovom sajtu ,tako i drugim . .. > Upitanju su dobre kopije ,takozvani testeri .. > Nisam narucivala pa me interesuje da li je neko narucivao i kakva su isustva ? :") Ima svakavih testera,uglavnom su turski a ne original.Ako hoces original testere imas na kupujem'prodajem Marina Bg arfemi se zove nalog.Ja kod njih uzimam godinama ,imaju preko hiljadu pozitivnih saradnji,tako da je to sigurno.Imaju i original testere i komercijalna pakovanja i bas bas ogroman izbor parfema .
2020 03 05
Ne bih izjednačavala testera sa kopijama. Svaki brend ima testere, pošto je to jedini način da kupci probaju proizvod pre kupovine. Međutim, to je isto što i parfem koji se kupuje kao normalno pakovanje. Ovo o čemu pišete ne znam ni šta je, a iskreno ni ne želim
2020 03 13