Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Savet- decji lekar/ pulmolog

Danas je mom sinu od 10 meseci doktorka na osnovu slusanja pluca ustanovila da ima astmu. S obzirom na to da znam koliko je traljava i da razne lekove deli kao bombonice, volela bih da mi preporucite nekog strucnijeg pedijatra ili pulmologa da odvedem bebu, kako bih bila 100% sig da nije omasila dijagnozu
2020 03 10
😱😱😱😱😱
2020 03 10
Ja bih ti iskreno preporucila doktora Branimira Nestorovica, pomogao je mnogima u mojoj okolini.
2020 03 10
> ubavkam: > Ja bih ti iskreno preporucila doktora Branimira Nestorovica, pomogao je mnogima u mojoj okolini. Slažem se.Iz ličnog iskustva najtoplija preporuka. Doktor Nestorović.
2020 03 10
Jel on u Tirsovoj? Ima li neku privatnu kliniku?
2020 03 11
Tirsova i privatna ordinacija "Zmaj".
2020 03 11
Debela, imas u Milesevskoj dr Sasu Milicevica. I njegov otac Rastko je bio vrhunski deciji pulmolog, a on je sjajan kada su u pitanju respiratorne infekcije i alergije. I mi smo isli kod njega na preporuku, godinama je radio u Tirsovoj sa Nestorovicem. Spasio mi klince milion puta....
2020 03 11
Hvala ti Loki, vec sutra cu da zovem da zakazem. On je privatnik?
2020 03 11
> ubavkam: > Tirsova i privatna ordinacija "Zmaj". Hvala!
2020 03 11
> Debela_devojka: > Hvala ti Loki, vec sutra cu da zovem da zakazem. On je privatnik? Jeste. Sad radi samo privatno. Usklopu ordinacije ima i slanu sobu tako da ako bude potrebe mozete i to da odradite...
2020 03 11
U, extra
2020 03 11
Wow Milesevska 14 Tu sam stanovala :) pre 15ak god...I tada je imao puno pacijenata...
2020 03 11
A je li Nestorovic ovaj sto prica sa AV o 🦠? 😊
2020 03 11
> sandokanka: > A je li Nestorovic ovaj sto prica sa AV o 🦠? 😊 Taj 😐
2020 03 12
Ja za g. Nestorovića, kao doktora, specijaliste, mogu samo da kažem "Alal ti k..c" Naime, pre 8 godina je rekao za mog sina, ako neću da ga kljukam singularom, da ga vodim u Prčanj, ne bilo koje more, baš u Prčanj, pa u Sokobanju. I to, ni manje ni više, no na 3 nedelje... mogoh tad samo u Prčanj. Bejasmo tam 3 nedelje, u 5 ujutru ga umotam u ćebe i odnesem na "plažu" i on spava sat-sat i po. I tako svaki dan. Bio kao nov, bukvalno. Bio zdrav. Sastavio 4 meca zdravlja nakon mora. I eo ga... volu rep A Nestorović je jednostavno takav, ležeran i zo se nekima može dopadati, nekima ne, ali je za ono što radi-keva.
2020 03 12
1 2 3