Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Shein sajt

Zdravo, da li imate iskustva sa poručivanjem na shein sajtu? Meni su uglavnom donosili neke stvari koje pronađem tamo, pa me zanima da li je neka poručivala, kako ide oko carine i to? Hvalaa :") :") :") :")
2020 03 12
I mene zanima 😍 Imaju prelepe I vrlo jeftine stvari ❤
2020 03 12
jel to nesto kao ali expres ? o:)
2020 03 12
Shein je brend garderobe, mozes pogledati na internetu imaju prelepe stvari ❤ Moze da se poruci, ali obzirom da je iz inostranstva ne znam koliko bi bas ispala postarina I sve ostalo.
2020 03 12
Napisala sam sinoc ali mi je post obrisan. Besplatna je postarina za iznos preko 50 dolara ali morate paziti na kurs dolara i evra, preko 50 E se placa carina 10%. Do 50 pdv. Dugo se ceka na stvari. Meni je stigao paket nakon mesec i po.
2020 03 12
Hvala Vam Ana puno na informacijama ❤❤❤
2020 03 12
🌹
2020 03 12
Kako se to placa?Karticom ili klasicno kad stigne?
2020 03 12
Sa stranih sajtova ne mozete placati pouzecem. Placa se odmah + dostava (opciono).
2020 03 12
> Ana222: > Napisala sam sinoc ali mi je post obrisan. > Besplatna je postarina za iznos preko 50 dolara ali morate paziti na kurs dolara i evra, preko 50 E se placa carina 10%. > Do 50 pdv. > Dugo se ceka na stvari. Meni je stigao paket nakon mesec i po. Citala sam na nekim drugim forumima da nisu placali carinu iako su paketi bili po 100-200e. Da li si imala iskustva vec i placala carinu ili?
2021 07 22
> Ana222: > Napisala sam sinoc ali mi je post obrisan. > Besplatna je postarina za iznos preko 50 dolara ali morate paziti na kurs dolara i evra, preko 50 E se placa carina 10%. > Do 50 pdv. > Dugo se ceka na stvari. Meni je stigao paket nakon mesec i po. Citala sam na nekim drugim forumima da nisu placali carinu iako su paketi bili po 100-200e. Da li si imala iskustva vec i placala carinu ili?
2021 07 22
Naručivala sam više puta sa shein-a. Carina se ne plaća jer vam dostavlja DHL, svakako dostava je besplatna za iznose preko 129$, ukoliko naručite ispod 129$ onda se plaća shippment oko 24$. Što se dostave tiče jednom mi je paket stigao za 7 dana a jednom posle mesec ipo tako da sve zavisi
2021 12 12
Cekaj, ali ako dostavlja dhl onda oni imaju svoju tarifu od nekih 3000 za posredovanje, pa se na taj iznos jos placa sve ono sto carina odluci. Znaci platis shein, pa dhl uslugu pa carinski deo. Ne znam kako ljudi prodju bez doplata sa sheina, jer dhl svaki iznos preko 50e salje na procenu carine, jer od toga i zaradjuju 🤔 Ovo iz iskustva sa dhl-om pisem
2022 03 01