Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Korona virus

> emilyy: > Kon za zatvaranje obrazovnih institucija do kraja školske godine http://rs.n1info.com/Vesti/a577882/Konza-zatvaranje-skola-do-kraja-skolske-godine.html Napokon, nadam se da ce to i uraditi. Sustina nije u panici, ali svakako jeste u preventivi. Agens nije poznat tj. nedovoljno je poznat i lako moze da se otme kontroli. Uostalom, vidimo kako izgleda kada se raseje. Jako je neozbiljno pretpostavljati i gubiti vreme cekajuci. Uvek je bolje, lakse i efikasnije preduzeti i naizgled nepotrebne mere i spreciti, a ne leciti.
2020 03 14
> Madeleine: > Д девојка, види се да си угоститељ, где се мота мушко друштво са комплесом "више мудрости" и распредају будалаштине. А кад дође фајронт:"Стави ми на црту". :') A ne, kod mene nema crte, a i sluzim samo elitu 😜 zacudila bi se. Da se covek naslusa svega kad aluzi politicare, tajkune i kontraverzne biznismene 😜 Primer : Vucic Miskovicu oduzima pasos, hapsi ga. U medijima haos. Mi radimo u americkoj rezidenciji proslavu 4. Jula i potpisujemo dokument o privatnosti Tamo za istim stolom sede isti taj Vucic, Miskovic, patrijarh Irinej, Milan Beko, Dacic itd itd. Naslusa se konobar svega. Nekome su budalastine, a neko svojim usima cuje istinu 😜
2020 03 14
> AppleRed: > > Prase021: > > > AppleRed: > > > Da, definitivno se zatvaraju škole, samo se čeka zvanični dopis. > > Mislim da su ovi nasi suvise veliki imbecili da ce dozvoliti to. Evo, upravo je Vodja na Pinku izjavio da nema zatvaranja granica, skola, da treba da se gleda ekonomija, tacnije, bitnije su im pare od zdravlja ljudi. > Radim u prosveti, vest je iz pouzdanog izvora samo još malo laganja do ponedeljka. Da li ce nastava moci da se obavlja putem neta,skajpa?Poznanica koja je uciteljica kaze da je to apsolutno izvodljiva stvar i realna.Stvarno nisam u fazonu da leto protracimo na skolu :,'(
2020 03 14
Е они једу и пију на нашу црту. :@
2020 03 14
> Madeleine: > Е они једу и пију на нашу црту. :@ Ih, ne mozes da verujes. Sedela sam sa bivsim direktorom jata kad je bilo ono sa dronom na tekmi protiv đalbanije. Sts mi covek isprica, auuuuu. Zavera je mala rec kako je to iscenirano
2020 03 14
Сви су они пијуни на табли великих играча.
2020 03 14
Tako je. Ali znas kako se kaže : Na kraju partije i pijun i kralj idu u istu kutiju. Od groba niko nece da pobegne 😂
2020 03 14
Армија незапослених по свету је из њиховог угла, гомила бескорисних изјелица, које се наовај или онај начин треба решити, јер представљају баласт за прехрамбену индустрију. Чиста економија. :D
2020 03 14
Pazi, ja mislim da se neradnika treba resiti. Nece da radis?? Jedna korona za tebe, pa se pusi 😂
2020 03 14
Ће нас `апсе, ако овако наставимо :')
2020 03 14
Evo ga Djilas na N1. Znaci, ozbiljno je 😂
2020 03 14
> jelena2606: > > AppleRed: > > > Prase021: > > > > AppleRed: > > > > Da, definitivno se zatvaraju škole, samo se čeka zvanični dopis. > > > Mislim da su ovi nasi suvise veliki imbecili da ce dozvoliti to. Evo, upravo je Vodja na Pinku izjavio da nema zatvaranja granica, skola, da treba da se gleda ekonomija, tacnije, bitnije su im pare od zdravlja ljudi. > > Radim u prosveti, vest je iz pouzdanog izvora samo još malo laganja do ponedeljka. > Da li ce nastava moci da se obavlja putem neta,skajpa?Poznanica koja je uciteljica kaze da je to apsolutno izvodljiva stvar i realna.Stvarno nisam u fazonu da leto protracimo na skolu :,'( To niko od nas ne zna, niti ima plan za takav vid nastave. Možda učiteljica može ali u srednjoj školi teško izvodljivo.
2020 03 14
> jelena2606: > > AppleRed: > > > Prase021: > > > > AppleRed: > > > > Da, definitivno se zatvaraju škole, samo se čeka zvanični dopis. > > > Mislim da su ovi nasi suvise veliki imbecili da ce dozvoliti to. Evo, upravo je Vodja na Pinku izjavio da nema zatvaranja granica, skola, da treba da se gleda ekonomija, tacnije, bitnije su im pare od zdravlja ljudi. > > Radim u prosveti, vest je iz pouzdanog izvora samo još malo laganja do ponedeljka. > Da li ce nastava moci da se obavlja putem neta,skajpa?Poznanica koja je uciteljica kaze da je to apsolutno izvodljiva stvar i realna.Stvarno nisam u fazonu da leto protracimo na skolu :,'( Ionako ce biti vanredno stanje pola leta, isto ti se' vata
2020 03 14
Tat jesi imala neku proveru na granici? Cisto informativno pitam, citala sam da ne postoje nikakve kontrole i da se ulazi lagano. Debela mislim na sve koji ovo shvataju neozbiljno, kijaju i kaslju gde stignu, o budalama koji pricaju kako mi imamo LAVOVSKE GENE, nece grom u koprive, samo rakija i beli luk, i onda neko bolesno dete naHebe jer je svest o higijeni (o dezinfekciji da ne pricam) kod nas nepostojeca. Ja ne mislim da je bilo sta prenaduvano, u Italiji je za jedan dan umrlo 250 ljudi, to sutra kod nas mogu da budu neciji roditelji sa hronicnom bolescu, bake i deke u godinama, mala deca i bebe, svi imamo nekoga valjda? Ne mislim da treba da se kupuje po 200 rolni toalet papira, ali mislim i da treba da ucinimo sve sto je do nas da zastitimo sebe, a samim tim i druge. Inace alkohola u aptekama nema od prosle nedelje, asepsola isto, maske vec mesecima, srecno nam bilo.
2020 03 14
Немам телевизију :") Зашто би обустављали корону, кад ПИО-фонд трља руке? ;)
2020 03 14
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 23