Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vanredno stanje od sutra

Za nas obične smrtnike nema apsolutno nikakve veze da li su tačne te teorije zavere ili je ovo stvarno prirodna pojava....evo recimo, mene baš briga jer i da je tačno stvarno ne znam šta bih radila sa tom informacijom i kako bi mi ona pomogla da zaštitim sebe i porodicu. Kamo sreće da je ona fotografija stvarno bila iz Bubanj potoka-tada bih bila malo mirnija u smislu da bi to bio dokaz da je država ipak sposobna da preduzme nešto u kratkom vremenskom roku. Naravno da se to neće desiti...
2020 03 15
Ne brini, Loki, kad zagusti napravice karantine od svih bolnica u BGu, a ako nekome, ne daj Boze, bude nesto drugo, a ne corona, taj ce da se leci sam belim lukom kod kuce. Videcemo veceras sta kaze predsedavajuci, ja se nadam da ima doboljno razuma da i bez vanrednog stanja stavi stvar pod kontroku, ali cisto sumnjam. Ni njemu sad nije svejedno, ako najavi v stanje, ljudi ce se bumiti, ako ne najavi, drugi ljudi ce se buniti 😂 sta da mu kaazem. Ima Vulina da mu sugerise, bice laganica
2020 03 15
Pa iskreno, stvarno bih volela da prođemo bez vanrednog stanja, ali jbg činjenica je da smo stoka kojoj treba narediti pranje ruku. Za nešto više od toga mislim da ni vojska ne može da sprovede.....
2020 03 15
Pobise se ljudi za toalet papir:D
2020 03 15
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8956117fce4b241cf63ff3b56791c6a3.jpg)
2020 03 15
Ajde drzite palceve da ne bude to vanredno stanje, da odahnemo. Nek uvede oko uskrsa koji dan i cao
2020 03 15
https://mojekrpice.rs/forum/t/536034/besplatne-knjige?page=1&dt=1584294820003#tm-topic-message-1339614
2020 03 15
Tanjug javlja ako se nastavj sa par komada obolelih dnevno, nema vanrednog stanja,. Ipak im se ne isplati da sve pozatvaraju, iako se vrsi pritisak na vladu
2020 03 15
Danas u Lidlu jedan penzos pored mene skoči i kolicima nasrnu na drugog iza njega: Ne približavaj mi se da mi siris virus, odmakni se metar! Ja mu podviknu šta to radi, a on u takvoj panici za goli život, da ne konta da nisu svi zaraženi! Debilizam. Da imam Koronu, poljubila bih ga sa sve jezikom 😂
2020 03 15
Kaze mama : ja se zakasljala u grafskom, skoci baba ustade, ode na sredinu, vadi gel za dezinfekciju, mene bilo sramota 😂
2020 03 15
Sta od sutra radi a sta ne ..cula sam za vrtice,skole..da nema teretane ,igraonice ..da li sve ostalo radi normalno
2020 03 15
Ja cu vam samo reci da se sprrmife za nove devedesete, ali bez Slobe i gledanja kroz prste. Naivan je onaj ko misli da ce samo malo da nas drze u izolaciji i da cemo se vratiti normalnom zivotu. Cene ce da skoce, dinar ds se sunovrati, kako manijaci kuouju, nece moci dovoljno svega da se proizvede, a ne bi me cudilo da na kraju ovp bude samo uvod u pravi bioloski rat i da zaglavimo godinama sa kretenima koji se igraju Boga, samo ovoga puta bez Hitlera i mitraljeza. Zanima me samo sta je u Rusiji. Ne peimecujem da su oni pomahnitali kao komplet Evropa..
2020 03 16
> Debela_devojka: > Kaze mama : ja se zakasljala u grafskom, skoci baba ustade, ode na sredinu, vadi gel za dezinfekciju, mene bilo sramota 😂 "Videla zaba da se konj zakiva pa i ona digla nogu"... pa ko veli da proba i ona da vodi racuna o licnoj higijeni kao sav normalan narod 😂
2020 03 16
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b52965a51e7efc998edfc1997e3a5657.jpg)
2020 03 16
> Debela_devojka: > Ja cu vam samo reci da se sprrmife za nove devedesete, ali bez Slobe i gledanja kroz prste. Naivan je onaj ko misli da ce samo malo da nas drze u izolaciji i da cemo se vratiti normalnom zivotu. Cene ce da skoce, dinar ds se sunovrati, kako manijaci kuouju, nece moci dovoljno svega da se proizvede, a ne bi me cudilo da na kraju ovp bude samo uvod u pravi bioloski rat i da zaglavimo godinama sa kretenima koji se igraju Boga, samo ovoga puta bez Hitlera i mitraljeza. Zanima me samo sta je u Rusiji. Ne peimecujem da su oni pomahnitali kao komplet Evropa.. Ljudi da li ste normalni? Kakvo je ovo panicno razmišljanje? Samo od svinjskog gripa je u Srbiji umrlo 87 ljudi, a sada postoje mreže, pa se sve diglo na visi nivo. Uostalom i treba se čuvati i sačuvati svoje najstarije. Prestanite da ovako pišete, sirite paniku!
2020 03 16