Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Vanredno stanje od sutra

Zenice ne znam da li pratite vesti ali od sutra je 99% vanredno stanje.
2020 03 15
Nije od sutra. Sutra donosi odluku da li ce biti. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bdde74c8ec2dd5e7f454f44f894bf6a1.jpg)
2020 03 15
Gluposti!Ovo su stvarno vesti za stvaranje panike!I trebalo bi ih novcano kaznjavati za ovakve price!Jedno je biti obazriv,disciplinovan i upucen u situaciju,a ovo je totalna budalastina,stvarno!Sada ce horda da opustosi markete,apoteke.. ,:(
2020 03 15
Ovo.me podseca na vreme 90tih 😒
2020 03 15
A najgore su ove seljancure iz picke materine , koje se kao druze sa Vucicem ili kako god , i one kao znaju da ce biti vand.stanje. Uzaludne budale , koje zele , i bukvalno se raduju nesreći. Ja bih tebe u zatvor , pa dizi paniku olosu glupi
2020 03 15
Ja samo pitam ne znam sta se desava . Kod nas je katastrofa nemamo stedstva za dezinfekciju ljudi su opustosili radnje ne znam da li je neko unapred znao za vanredno stanje (jer cemu onda zalihe) 🤔
2020 03 15
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/09a34504499c89bffcf73f3859be64a5.jpg) Suska se i da se ovo krije posredi svega.
2020 03 15
> ivanamiumiubi: > A najgore su ove seljancure iz picke materine , koje se kao druze sa Vucicem ili kako god , i one kao znaju da ce biti vand.stanje. Uzaludne budale , koje zele , i bukvalno se raduju nesreći. Ja bih tebe u zatvor , pa dizi paniku olosu glupi Vaš komentar je krajnje neprimeren. Ne morate da se slažete sa članicom koja je postavila temu ali da izvređate nekoga zbog toga što nije iz BG je vrh nekulture.
2020 03 15
Odjebi
2020 03 15
Naravno da ne treba nepotrebno stvarati paniku ali ljudi jesu u nedoumici zbog kontradiktornih objava na medijima a i zbog ponašanja ljudi. I kod nas su opustošili radnje a ja skoknula samo da uzmem nešto sitno za danas.
2020 03 15
> ivanamiumiubi: > Odjebi Hvala.
2020 03 15
E, smučio mi se više i korona virus i panika i informacije i dezinformacije. Kako bude-biće i gotovo! I koji će vam đavo više ta nenormalna gomila dezinfekcionih sredstava? Sedite kući, izolujte se i sačekajte da prođe. Perite ruke, kupajte se, menjajte gaće redovno i ponašajte se u skladu sa higijenskim navikama koje ste usvojili od malena. Ako niste, onda jbg, velika je verovatnoća da ćete oboleti od šuge tako da korona i ne treba da vas brine preterano. :s
2020 03 15
Mislim da u situaciji trenutnoj nema potrebe za vredjanjem. Svako je uplasen na svoj nacin. > AppleRed: > Naravno da ne treba nepotrebno stvarati paniku ali ljudi jesu u nedoumici zbog kontradiktornih objava na medijima a i zbog ponašanja ljudi. I kod nas su opustošili radnje a ja skoknula samo da uzmem nešto sitno za danas.
2020 03 15
> lokibg: > E, smučio mi se više i korona virus i panika i informacije i dezinformacije. > Kako bude-biće i gotovo! > I koji će vam đavo više ta nenormalna gomila dezinfekcionih sredstava? Sedite kući, izolujte se i sačekajte da prođe. Perite ruke, kupajte se, menjajte gaće redovno i ponašajte se u skladu sa higijenskim navikama koje ste usvojili od malena. Ako niste, onda jbg, velika je verovatnoća da ćete oboleti od šuge tako da korona i ne treba da vas brine preterano. :s Ja imala neki osip u trudnoci, panicno kod dermatologa, rekoh dr imam sugu, kaze ona moli ti boga da je suga, ona i nije strasna. Ispalo da je trudnicki dermatitis. Bila je zena u pravu, 5 meseci pakla dermatitisa 🙄🙄🙄
2020 03 15
Ja mislim da se treba ponasati u skladu sa situacijom sto se tice preventivnosti, higijena i izbegavanje odlazaka u neke bas velike guzve ako ne moramo. Ali ovo je po mom misljenju preterivanje sto se desava i objavljuje... A sto se tice dezinfekcionih sredstava cak sam licno videla koriscenje situacije u apoteci, prodaju dezinfekciona sredstva po duplo vecoj ceni bez racuna... 🙄 Neverovatno 🙄
2020 03 15
1 2 3 4 5