Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Roditelji/bake/deke:-))

> MaglaSvuda: > Jedan drugar ima oca od 78 godina, poludeo covek nacisto, kaze da deda hoce da ide kod SVOG lekara, nece ni da cuje ni za kakve "mere"i hoce u setnju, pa hoce. Inace, malo je kvrcnut odnedavno, vrvtno uvod u senilnost. I rekao je jos da nece da mu "pioniri" donose da jede :') :') nego ce da jede sta on hoce i to ce sam da kupi. Drugar tu pokusao da ga zastrasi i kaze: "Ali, tata, kazna je 150 hiljada!", na sta je dobio odgovor: "Nemam ja toliko, platices ti, valjda sam zasluzio sto sam te othranio!" ,:) > Covek ocajan, kaze- jedino da ga veze ili da se samozarazi i ode u "mir izolacije". ,:) :') Hahah nemam ja toliko platices ti , pa Hit
2020 03 16
:') :') :') i nece PIONIRE ( Ne zna deda sta su volonteri, ko zna sta je umislio).
2020 03 16
I ja sam danas u naselju i okolini videla vecinom stare ljude.. Znamo da vole da se setaju, vole sunce, da se druze, ne mrzi ih da se po spicu ujutru voze do pijace po gspu itd. Kazu -pustite nas stare, brinite za mlade, necu poslednje godine da prozivim zatvoren/a u kuci itd. Ali radi se o virusu, nije ih briga za sebe ok, ali mogu da zaraze svoju decu i unuke, radnice u prodavnicama, postama, bankama.. Ne radi se samo o njima.. Kao sto neki pomahnitalo kupuju sve asepsole i maske za sebe i ne ostavljaju drugima nista.. Nece ih to zastiti kad se zaraze svi koji nisu uspeli da kupe..
2020 03 16
Ja sam ubeđena da je Korona protutnjala nasom zemljom još u januaru. Znam da su mnogi ljudi koji su bili bolesni kukali na neki cudan grip. Visoka temperatura, kasalj, koleginica jedna mog muza zavrsila u bolnici.....
2020 03 16
Maro, ja sam imala taj cudan grip skoro, nikada ss nisam tako osecala, nisam mogla da stojim i jos kasljem, poaebno nocu. Davim se kad kasljem, bukvalno. Bol u ocima, misicima, grozota bas
2020 03 16
> MARIJANA832: > Ja sam ubeđena da je Korona protutnjala nasom zemljom još u januaru. Znam da su mnogi ljudi koji su bili bolesni kukali na neki cudan grip. Visoka temperatura, kasalj, koleginica jedna mog muza zavrsila u bolnici..... Jbt to sam i ja pomislila..Posto sam i ja imala a i vecina iz okruzenja neku cudnu respiratornu infekciju sa temp
2020 03 16
> MaglaSvuda: > Jedan drugar ima oca od 78 godina, poludeo covek nacisto, kaze da deda hoce da ide kod SVOG lekara, nece ni da cuje ni za kakve "mere"i hoce u setnju, pa hoce. Inace, malo je kvrcnut odnedavno, vrvtno uvod u senilnost. I rekao je jos da nece da mu "pioniri" donose da jede :') :') nego ce da jede sta on hoce i to ce sam da kupi. Drugar tu pokusao da ga zastrasi i kaze: "Ali, tata, kazna je 150 hiljada!", na sta je dobio odgovor: "Nemam ja toliko, platices ti, valjda sam zasluzio sto sam te othranio!" ,:) > Covek ocajan, kaze- jedino da ga veze ili da se samozarazi i ode u "mir izolacije". ,:) :') Ahahahahahahah
2020 03 16
> Debela_devojka: > Maro, ja sam imala taj cudan grip skoro, nikada ss nisam tako osecala, nisam mogla da stojim i jos kasljem, poaebno nocu. Davim se kad kasljem, bukvalno. Bol u ocima, misicima, grozota bas To ti kažem, verujem da je to bilo jer je pola Beograda zavrsilo prikovano za kredit. Ako to nije Korona ne znam šta je.
2020 03 16
Za kredit? :') Profesionalna deformacija :') :')
2020 03 16
Sto sam setala-setala sam ... zbog kazni vise ne izlazim Poooomocc devojkeee ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/54ad3e39c4c17ba3374daacf9fb7628a.jpg)
2020 03 16
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6fef4431c3f39f68868f7f54da28d815.jpg)
2020 03 16
> GabiProdaja: > Sto sam setala-setala sam ... zbog kazni vise ne izlazim > Poooomocc devojkeee > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/54ad3e39c4c17ba3374daacf9fb7628a.jpg) :') :') :')
2020 03 16
> jelena2606: > Za kredit? :') Profesionalna deformacija :') :') Hahahha krevet 8-)
2020 03 16
> MaglaSvuda: > Jedan drugar ima oca od 78 godina, poludeo covek nacisto, kaze da deda hoce da ide kod SVOG lekara, nece ni da cuje ni za kakve "mere"i hoce u setnju, pa hoce. Inace, malo je kvrcnut odnedavno, vrvtno uvod u senilnost. I rekao je jos da nece da mu "pioniri" donose da jede :') :') nego ce da jede sta on hoce i to ce sam da kupi. Drugar tu pokusao da ga zastrasi i kaze: "Ali, tata, kazna je 150 hiljada!", na sta je dobio odgovor: "Nemam ja toliko, platices ti, valjda sam zasluzio sto sam te othranio!" ,:) > Covek ocajan, kaze- jedino da ga veze ili da se samozarazi i ode u "mir izolacije". ,:) :') Ja moram prokomentarisati..MaglaSvuda, pa ja placem od smeha ne znam kada sam se poslednji put ovoliiiko smejala.. 🤣🤣
2020 03 16
Ja sam ukucanima procitala :') :') Ne znam da li mi je smesniji deo gde ce da plati 150000 din ili deo gde covek hoce da se od muke samozarazi i ode u mir izolacije :') :')
2020 03 16