Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Roditelji/bake/deke:-))

Moj tata ima 66, u penziji, ali ima firmu za konsalting i radi to u najveće. I šta sad kazniće ga ako ga sretnu. Mislim bas da vidim da mu napišu prekršajnu prijavu.
2020 03 16
I za pionire 🤣🤣 Suze su mi na oci krenule, hvala na ovome, zdravo je😁😷
2020 03 16
Hahahaah, bolje da se smejemo nego da placemo, ja umirem ceo dan, mada jadnom coveku nije do smeha uopste, zaintacio se deda. :') Sad jedino da ukinu novcane i uvedu direkt-zatvorske kazne, pa da posalje tatu u setnju i kupovinu. TragikomeNdija x-)
2020 03 16
Ja se danas svađala sa mojima zbog cele situacije, ali mama me nasmejala do suza. GospoDŽa ima 64 godine, oblači se modernije od mene i izgleda super. Od prošle godine je u penziji. Tata, inače vrlo aktivan, naviknut na jutarnju kaficu u kafiću, druženje i slično, danas u stanju polušoka pita me kao neko dete debil: Čekaj, nisam razumeo-pa i ja moram da sedim kući? Kažem mu: Ne moraš ako imaš 150.000din za bacanje..... A on opet kao neko dete: Ali majka ti je danas izlazila iz kuće pa je nisu kaznili.... Bukvalno tužaka kao đak prvak. A gospoDŽa se uključuje besno: Molim?!? Pa ko će ikad da posumnja da imam 64 godine? Stavim kačketić, našminkam se i šetam bez problema. Tebe ako uhvate naplatiće ti 300.000!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2020 03 16
Ma shou s njima jahahahahaahahah, ali realno- pa ako su sinoc objavili vanredno stanje, morali su ljudi jutros izaci da kupe sta im treba, mnogi su sami...a neki se "svercuju" i "maskiraju" hahahaahahah
2020 03 16
> MARIJANA832: > Moj tata ima 66, u penziji, ali ima firmu za konsalting i radi to u najveće. I šta sad kazniće ga ako ga sretnu. Mislim bas da vidim da mu napišu prekršajnu prijavu. Vec trljas ruke i obracunavas koliko ce to zlodelo da ih izadje :') :')
2020 03 17
> lokibg: > Ja se danas svađala sa mojima zbog cele situacije, ali mama me nasmejala do suza. > GospoDŽa ima 64 godine, oblači se modernije od mene i izgleda super. Od prošle godine je u penziji. Tata, inače vrlo aktivan, naviknut na jutarnju kaficu u kafiću, druženje i slično, danas u stanju polušoka pita me kao neko dete debil: Čekaj, nisam razumeo-pa i ja moram da sedim kući? > Kažem mu: Ne moraš ako imaš 150.000din za bacanje..... > A on opet kao neko dete: Ali majka ti je danas izlazila iz kuće pa je nisu kaznili.... > Bukvalno tužaka kao đak prvak. > A gospoDŽa se uključuje besno: Molim?!? Pa ko će ikad da posumnja da imam 64 godine? Stavim kačketić, našminkam se i šetam bez problema. Tebe ako uhvate naplatiće ti 300.000!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') :') Paaaaaa geenijalnoooo!!!! GospoDZa mama BOGOTAC
2020 03 17
> jelena2606: > > MARIJANA832: > > Moj tata ima 66, u penziji, ali ima firmu za konsalting i radi to u najveće. I šta sad kazniće ga ako ga sretnu. Mislim bas da vidim da mu napišu prekršajnu prijavu. > Vec trljas ruke i obracunavas koliko ce to zlodelo da ih izadje :') :') Jedva cekam 8-) :D
2020 03 17
1 2 3