Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li se jos nekome desava

Devojka je juce podigla paket al mi ne stize sms uplate,da li kasne i vama?
2020 03 17
Исти случај.
2020 03 17
Nadam se da ce da se resi. I u postu su zateceni. Meni je juce kasnila uplata na racun 7casa, a fotografisali mi uplatnicu.
2020 03 17
I meni kasni vec od juce u 10h
2020 03 17
Ja sam poslala paket u dve poste u Verniku stigao a u Novom Sadu je u GPC stoji ..nije mi jasno kako je ovaj prosao a ovaj ostao sto treba biti isporučen u Novom Sadu samo drugi broj poste
2020 03 17
Posta radi,jer mi je malopre zvonio postar...
2020 03 17
Ja sam juce poslala dwe posiljke,jutros su mi se jawile misterije da su preuzele pakete... Meni tek sad stigla jedna poruka,a druge nema... Nadam se da ce swe biti uredu.
2020 03 17
Pitajte je za broj postnet uputnice, ja sam juce poslala novac prijateljici, uspela je podici u posti kad sam joj javila broj, pre toga nije dobila ni SMS ni bilo kakvu informaciju u posti (slegali ramenima kad je dosla da pita).
2020 03 17
Meni se takodje to dešavalo medjutim kod mene je bio slučaj da su naveli da poštar donosi novac ne da stiže SMS poruka to pogrese oni prilikom kucanja . Ja sam otišla u postu proverila i u istom danu poštar mi je novac doneo kući .
2020 03 17
Isti slučaj. Juče devojka preuzela paket rano ujutru, nije mi stigla poruka. Danas sam otišla do pošte, samo sam im dala onaj broj što piše na pošiljci (PExxxxxRS ) i podigla sam novac
2020 03 17