Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Info o bex-u

Caos drage moje,imam dosta posiljki,koje bih trebala poslati. Zanima me slanje bexom? Da li je on obustavio rad i da li dolazi na kucnu adresu da preuzme pakete? Kako to ide,posto prvi put hocu da posljem nekom dr kurirskom sluzbom. Uvek sam slala post expressom. Ako moze neko da mi da info,bila bih zahvalna 🤗🌺🌹
pre 10 dana, 14:31
Meni je danas bio kurir tako da rade e sad do kad to cemo videti
pre 10 dana, 14:45
Ja koristim njihovu aplikaciju za pozivanje kurira,mnogo je lakse .
pre 10 dana, 16:40
Zašto su im danas nedostupni telefoni? Ja sam zvala, ali sve je nedostpno, bar projeva sam zvala.
pre 10 dana, 18:51
> MarinaMili: > Zašto su im danas nedostupni telefoni? Ja sam zvala, ali sve je nedostpno, bar projeva sam zvala. Samo aplikacija .
pre 10 dana, 18:59
Mojoj sestri su rekli danas da nije na listi prioritetnih korisnika (sta god to znacilo) i da moze da prima i salje posiljke samo iz svog grada i okoline (naselja i sela). Ona je devojka htela da posalje pakete rucno izradjenih maski po Srbiji
pre 10 dana, 20:05
Aks ili bex,koga preporucujete?
pre 10 dana, 20:57
Meni je juče kurir iz bexa rekao da su poskupeli zbog trenutne situacije. Umesto 300 dinara, sad je 400 din. Da napomenem da paket nema otkup i da je težina 400 grama. Pre nego što zakažete preuzimanje paketa pozovite i pitajte za cene.
pre 9 dana, 09:57
I ja moram da napomenem da sam Bex zvala jos u petak i da ih jos uvek nema. Proverila sam sa centralom receno mi je da moj nalog za preuzimanje traje do srede i ako ne dodju do tad nikom nista. Prebukirani su. Ako vam je vec hitno da saljete nesto zovite Dexpress, jesu skuplji ali dolaze na adresu danas za sutra.
pre 9 dana, 13:00
Meni je momak iz Bex-a malopre doneo paket, ali to je iz butika sa kojim imaju redovnu saradnju. Nije siguran koliko ce jos da rade....
pre 9 dana, 13:35
> Ana880: > Caos drage moje,imam dosta posiljki,koje bih trebala poslati. Zanima me slanje bexom? Da li je on obustavio rad i da li dolazi na kucnu adresu da preuzme pakete? Kako to ide,posto prvi put hocu da posljem nekom dr kurirskom sluzbom. Uvek sam slala post expressom. Ako moze neko da mi da info,bila bih zahvalna 🤗🌺🌹 Radi Bex, juce zvali i odmah došao popodne,po običan paket. Ja sam iz Novog Miloševa,tako da kod nas redovno dolazi i Aks i Bex. I,jedni i drugi su ok.
pre 9 dana, 14:25
> Keikoo: > Meni je juče kurir iz bexa rekao da su poskupeli zbog trenutne situacije. > Umesto 300 dinara, sad je 400 din. Da napomenem da paket nema otkup i da je težina 400 grama. > Pre nego što zakažete preuzimanje paketa pozovite i pitajte za cene. Ajao. Kako ljudi koriste nevolju , da profitiraju. Umesto da smanje, oni povećavaju cenu. A,ovamo svi pričaju o nekoj humanosti.
pre 9 dana, 14:27
Bex radi kod nas normalno, moj brat je jutros zvao kurira i do 12h su dosli i preuzeli paket. Ja cekam od juce d express pa cu videti kako oni stizu i koliko se ceka.
pre 9 dana, 15:19
Kako vam stizu pare iz bexa? Kurir donosi ili moras ici u bex da dignes?
pre 8 dana, 17:43
> Ana880: > Kako vam stizu pare iz bexa? Kurir donosi ili moras ici u bex da dignes? kurir donosi.samo nekad prodje par dana dok donesu nekad za jedan dan ,sve zavisi .
pre 8 dana, 17:46
1 2 Sledeći