Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

MTS kucni internet

Drage dame, ima li ikog ko koristi MTS ADSL kucni internet (ruter + telefon fiksni + spojler)? Zanima me kolika je cena istog u slucaju da fiksni telefon ne koristite uopste za zvanje i primanje poziva, samo za potrebe interneta? Hvala unapred ako neko ima neku informaciju!
2020 03 28
Koristim isti jos od 2009,posto je u naselju bio jedina opcija,pored Radijus Vektor-a. Fiksna telefonija su Vam neograniceni besplatni pozivi u BOX2, I BOX3 paketu. BOX3 kada nisam imala pozive sa fiksnog ka mobilnim mrezama(posto se zaboravim😉) je oko 2900 din., to je telefon, kablovska I net zajedno. Sada Imate u tom BOX3 paketu I besplatne neogranicene pozive ka 064 mrezi, a ka ostalim mislim 150 minuta besplatno. Internet je odlican(brz protok), kablovska nemam N1, Nova, neki sportski kanali fale(sto meni odgovara, muzu bas I ne). Zadovoljna sam. Mozda sam nesto zaboravila, pa pitajte.
2020 03 28
Ja imam Box4 sada rutera ta TV ,prvih 6 meseci besplatno posle 4500..imamo dva rutera,fiksni , internet, suprug dobio novi tel i neograničeni minuti
2020 03 28
Ja koristim Vipov net i placam 1400 mesecno...odlican.je.Evo vec godinu dana je proslo bez problema...Posto vec imam kablovsku,a fiksni mi ne treba,odlucila sam se za taj Vipov srednji paket...100GB i nikad nisam potrosila.Sve mi radi na telefonu,a probala sam i vise uredjaja da povezem,opet radi normalno.
2020 03 28
Hvala Vam svima!
2020 03 29
Imamo box 3 opticki, 3200 din. TV, fixni, internet. Prvih zest meseci nismo placali nista
2020 03 31