Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Prelazak iz crne u svetliju boju kose

Cao devojke, da li je neka od vas uspela da predje iz crne boje u neku svetliju? Tacnije, duze vreme(malo manje od godinu dana) koristim tamno braon farbu, koja je skoro pa crna. Presla bih u neku peticu, sesticu. Pa ako ste uspele nekako da skinete crnu/tamno braon, ili prefarbate u drugu boju pišite iskustva ,:( 😊
2020 04 01
Licno nisam bila tamna pa prelazila u svetlije ali iskustvo nekih drugarica mogu preneti ricinusovo ulje koje se utrljava duz kose pa i koren radi efekat posvetljenja neki veruju u moc ricinusovog ulja i sto se tice samog rasta kose...po samoj koenzistenciji je gust i lepljiv tako da ga je teze sprati ali ne može da nasteti Kokosovo ulje isto kao i ricijusovo trebalo bi da izvlači posvetljenje sa tim sto je po teksturi lakse Keratin (tretman ispravljanja kose)zasigurno ima efekat posvetljenja po tretmanu za nijensu svetlije Blans takodje posvetljuje samo sto sa njim mora radoti neko strucan da ne bi nastalo veliko ostecenje Takodje i spirati kosu cajem od kamilice (zadnje ispiranje) Evi primeri su individualni i ne garantujem ispravnost istih samo su iskustva drugih koji kazu da im ovo "radi posao"
2020 04 01
Ja sam prelazila. Ovo je odgovor na sva tvoja pitanja. Sa ovim sam presla iz crne u 5icu, 6icu koja je bila ispod. Sa ovim sam presla iz maltene vatreno crvene u SKROZ plavu. Ovo je proizvod koji bi svima koji cesto menjaju boju kose trebao da postane sveti gral... Nije blans, nego skidac farbe koji funkcionise tako sto smanji molekule farbe (zato ne ostecuje prirodnu kosu ispod kao blans) koje posle samo isperes sa kose. Samo, efektniji je kad se odrzava vlaznoca kose i drzi malo duze od preporucenog, dakle kesica na glavu i uzivaj dok gledas kako ti se posvetljuje kosa. Isto, posle treba doooobro da se opere kosa, da slucajno ne bi ostalo jos boje koja je ostala ''neisprana'' i da se ne bi ''aktivirala opet'' posle. Dakle, par pranja i posle pravac na farbanje u zeljenu boju sa minimumom kompromitovanja zdravlja kose. https://www.herba-market.co.rs/prodavnica/professional-by-fama-preparati/proffesional-by-fama-coloring-system/fantasia-colore-color-remover/
2020 04 02
Devojke hvala vam puno na odgovorima, nadam se da cu uspeti 😊 Probacu najpre prirodne recepte, a ukoliko to ne uspe prelazim na color remover 😂
2020 04 02
Ja sam iz farbane crne presla u svetlo smedju za nekih 6 meseci, prvi put sam uradila blans u nadi da je nece spaliti celu i bilo je okej malo vise nege i manje tretiranja, na pocetku sam prolazila kroz narandzastu fazu, kasnije sam je farbala u svetlo i sad je neka svetlija smedja boja. :D
2020 04 02