Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara Nina Dragicevic SABAC

Poslate pocepane farmerke,pazite se clanice,pozitivne ocene nisu merilo!! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1dafcb001786d672681b3ed8d6e07efb.jpg) Javljam se odmah po prijemu paketa da su pocepane,da zelim da ih vratim,doticna pristaje o mom trosku ptt,pristajem naravno.Nema je 6 dana,posaljem poruku,bivam iskulirana.Svaki dan cu je postavljati na krpicama,pazite se,nikome pare ne padaju sa neba!
2020 04 13
https://mojekrpice.rs/ninadragicevic-130132
2020 04 13
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4bad4b259b0af272a84413abaa8c7325.jpg) podaci
2020 04 13
Fotografisala sam farmeke 3.4. gde se jasno vidi da nema ostecenja, za to postoji dokaz, na fotografiji pise kog datuma je fotografisana, istog datuma farmerke ubacene na prodaju i tog istog datuma javila si se za njih, ponovo se cule 4.4.(bila je subota) i na kraju farmerke poslate 6.4. Nisi se ti meni javila da ispavimo problem, javila si se da mi pokazes da su pocepane, i ja sam ti rekla da ja taj nedostatak nisam videla, jer uredno pregledam sve sto posaljem. Krenula si da pricas pricu o ''budjavim'', kako ti kazes, farmerkama, te da dugo stoje pa su se mozda zato pocepale prilikom oblacenja. Nisi ti mene pozvala, ja sam tebe, nisi ti trazila da vratis farmerke, ja sam sama ponudila da ti vratim novac, jer svakom se moze desiti propust ali nakon sto si mi poslala DODATNE fotografije ostecenja (gde rupa nije mala, i neprimetna) shvatila sam da ne moze da bude moja greska, jer sam ih pregledala, kao i sve sto pregledam, bas zbog ovih situacija. Nije problem nikakav, slobodno upozori clanice na mene, ja stojim iza svake svoje reci, ruzno je postavljati neciju adresu mislim da je profil sasvim dovoljan, pa neka ljudi odluce hoce li saradjivati sa mnom, ali dobro. Hvala ti na saradnji, nadam se da ce ti buduce biti bolje.
2020 04 13
Da nisam zelela da ispravim problem devojko,ne bih se ni javila.Ti si ta koja je rekla da ces se javiti kada da ih posaljem,ne ja! poruku si iskulirala.Rupa se ni ne vidi kad nisu obucene i tu si sliku dobila,tako da poslala si ih takve,jer kad sam ih ja probala ja sam to videla! Podaci ce biti postavljeni svaki dan kao i tvoja prevara. Hvala tebi na pocepanim farmerkama 🤦‍♀️
2020 04 13
Da si ti posten i korektan prodabac ispravila bi svoju gresku,a ne kazes ok ispravicemo i vise se ne javis,koga ti zavlacis! Sram te bilo,a ja cu objavljivati svaki dan tvoju prevaru,nece mi biti tesko,jer tvoje ocene nisu merilo tebe kao postenog i fer prodavca! sram te bilo.
2020 04 13