Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Turisti aranžmani- sudbina

Vidim turističke agencije ne planiraju da vrate novac korisnicima vec dajuneke vaucere, strasno!!!
2020 04 13
S jedne strane imam saznanje da ketering radi odlicno, pojedini.Procvetao ima je biznis za vreme korone.Pitam se odakle narodu lova toliko da narucuje.A nije jeftino.S druge strane dobijam info da vlasnici firmi ne mogu da podignu lovu sa racuna,a da su automati na dosta mesta prazni..Verujem i da te agencije nemaju lovu da vrate,posebno ako su vec deo toga platili tamo negde...
2020 04 14
Nisu platili još, jer ne znaju ni koliko će ljudi uplatiti aranžmane. A svakako to korisnika ne zanima, on je ugovor potpisao sa agencijom, a kome je ona platila neka sama neka resava.
2020 04 14
Naravno.Samo mislim da uopste protoka love nema...A i pravi je trenutak za muljanja.Cula sam isto ne znam koliko je tacno,da su u pocetku vracali lovu za avionske karte,a da je i to obustavljeno,tj da ne vracaju lovu trenutno...
2020 04 14
Imaju oni pravnike koji će ih zaštititi sigurna sam. Jeste da postoji ugovor ali isto tako postoje cake za koje kupac ne zna.
2020 04 14
Nama su ponudili samo zamenu termina ili da taj novac iskoristimo za neku drugu putanju u periodu od godinu dana. Povratak novca uopste nije opcija. :-(
2020 04 14
> AppleRed: > Imaju oni pravnike koji će ih zaštititi sigurna sam. Jeste da postoji ugovor ali isto tako postoje cake za koje kupac ne zna. Ne mogu oni da imaju cake, postoji Zakon o zaštiti potrošača i Zakon o obligacionim odnosima. Nisu advokati svemogući. Nego agencije idu na bezobrazluk. Zašto nisu osiguravali aranžmane??? Ja imam dvoje koji planiraju da tuže kad prođe VS.
2020 04 14
I treba da tuze.Nadam se da ce svi koji mogu to i da urade. Oleoleee,kakav bezobrazluk,mislim na rok od godinu dana..Odakle im ideja da daju bilo kakve rokove.Verujem da je to blef,pa ako prodje prodje...Iz mog ugla morali bi da vrate novac,ukoliko klijent to trazi
2020 04 14
Zavisi šta stoji u ugovoru i kako vanredna situacija utiče na to iz pravnog aspekta. Najbolje da pitate advokata. Na žalost tužbe se vuku godinama, iskusila. Namazani su.
2020 04 14
Nismo raspolozeni za tuzbe, samo da sve ovo mirno prodje. Odabrali smo drugi termin. Najvise bismo voleli da nam se novac vratio, ali sta sad... I inace su nas zakinuli za skoro 3000. To sam odmah danas urgirala da se proveri.
2020 04 14
> Oleloleeee: > Nismo raspolozeni za tuzbe, samo da sve ovo mirno prodje. Odabrali smo drugi termin. Najvise bismo voleli da nam se novac vratio, ali sta sad... I inace su nas zakinuli za skoro 3000. To sam odmah danas urgirala da se proveri. Oni ma to i idu. Najvažnije je da zadrže sav novac, bukvalno prevaranti, stranka je istrošila odmor i neće moći da ide do kraja godine. Ne želi da dobije vaučere i to bez kamate. Plus će biti zakidanja.
2020 04 14
> AppleRed: > Zavisi šta stoji u ugovoru i kako vanredna situacija utiče na to iz pravnog aspekta. Najbolje da pitate advokata. Na žalost tužbe se vuku godinama, iskusila. Namazani su. Mara i jeste advokat
2020 04 14
> Debela_devojka: > > AppleRed: > > Zavisi šta stoji u ugovoru i kako vanredna situacija utiče na to iz pravnog aspekta. Najbolje da pitate advokata. Na žalost tužbe se vuku godinama, iskusila. Namazani su. > Mara i jeste advokat Čemu onda čuđenje. Oduvek su gledali svoj interes, kao i većina. Čist bezobrazluk, kao i mnoge stvari u našoj "vladavini prava".
2020 04 14
Ne čude me agencije, nego me čudi ministarstvo turizma da to aminuje i podržava.
2020 04 14