Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Bex kurirska služba LOPOVI

Nikad u životu nisam videla ovakav bezobrazluk. Da li je ovo moguće? Naručila sam sa sajta maslina.rs paket koji iznosi 400g ukupno, račun je 1414din . Rekli su mi da ne mogu postexpressom da mi šalju kako sam tražila, već Bexom. Naplatio mi je 400din poštarina, još mi je tražio 20din više. Kao drugo, bezobrazluk poštara, pitao me je da li sam bolesna jer sam u pidžami , bilo je jutro. Mislim da je sve nenormalno postalo. Sad vidim da su mi povećali kilažu paketa za 300g u bexu
2020 04 14
da,oni su kao ratni profiteri,zaobilaziti na sve nacine
2020 04 14
Bezobrazno i sramotno, ali bas ih briga. Mada neke clanice su zadovoljne, definitivno kako se kome zalomi. Ja isto mislim kao @BojanaJoanovic samo PE. Ostale zobilazim, ne zelim nista preko njih.
2020 04 14
Ja sam imala pozitivna iskustva sa bexom ali evo mom bratu na pr za majicu koja je kostala 700din postarinu su naplatili 500din. Stvarno mnogo.
2020 04 14
Cityexpresom je meni zena poslala paket od 150 grama,platila je 400 din postarinu!
2020 04 14
Grozni su. 7 dana cekam na kurira i svaki dan kazu danas ce....Oduatala sam, naravno
2020 04 14
Ja isto imam samo pozitivna iskustva sa Bexom. Postarina skroz okej, dolaze isti dan kad popunim formular, sledeci dan je paket na adresi, a dan kasnije novac kod mene. Isto i kada primam paket, ako je danas poslat, sutra mi stize. Iz okoline Zrenjanina sam inace. 😊
2020 04 14
> BojanaJoanovic: > da,oni su kao ratni profiteri,zaobilaziti na sve nacine Moje iskustvo je isto, naduvali su cene za vreme štrajka PE i koriste to i sad dok PE radi neredovno, sad je DailyExpress povećao cene dok PE nije radio, pa će PE povećati cene kad sve ovo prođe da bi bili konkurentni.... Na kraju će jeftinije biti lično otići po nešto
2020 04 14
BEX ---nikad vise !
2020 04 14
Kakav bex...oni su najgori...
2020 04 14
Pa ista firma, šta mislite, da vlasnik ne zna šta rade kuriri.
2020 04 14
Ali sada su svi poskupeli, i meni skoro stigao proizvod možda nije ni imao 300 gr a postarina je bila 400 din. Iskreno meni se zbog postarine ništa ne kupuje. Mami naručila torbu sa ovog sajta od 300 dinara računala sam sa otkupom da će biti i njoj postarina postexpresom oko 400 din,i tako je i bilo skuplja postarina nego torba.
2020 04 14
> Zoran2: > Ali sada su svi poskupeli, i meni skoro stigao proizvod možda nije ni imao 300 gr a postarina je bila 400 din. Iskreno meni se zbog postarine ništa ne kupuje. Mami naručila torbu sa ovog sajta od 300 dinara računala sam sa otkupom da će biti i njoj postarina postexpresom oko 400 din,i tako je i bilo skuplja postarina nego torba. Sada se razmišljam da li da narucim kozmetiku koja je 650 din ovde na sajtu a u apotekama je do 1100,ne znam ni sama.
2020 04 14
Postarina je I u post expressu skupa ako cemo iskreno. Meni su danas stigle mindjusice koje su kostale 400 dinara, a postarina POSTEXPRESSOM je ispala 370......... Tako da.. malo manje napadajte privatne sluzbe, barem smo sa njima sigurne sto se tice trenutnog stanja I pandemije, bukvalno sa maskom I rulavicama dodju da preuzmu paket. A I kada mi se neki komad svidja I treba mi, ne obracam paznju na iznos postarine.
2020 04 14
Zar ne dobijate racun od kurirske sluzbe kada saljete ili primate paket.?Nije mi jasno?Sa kojom god kurirskom sluzbom da sam radila,uvek sam dobila neku priznanicu.Sem poslednjeg puta,navodno zbog vanrednog stanja..Nije mi jasna ta prica o kuririma i postarini?...Inace MilenaP,I Postexpres kuriri isporucuju sa maskom i rukavicama,jedino sto mora da se preda u posti.
2020 04 14
1 2 3