Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dosipanje rakije u parfeme

Da dobro sam napisala, dosipaju ne samo alkohol, nego i rakije. Onda parfem curi, ima truncice u sebi i u zavisnosti od količine dosutog, parfem se oseća više ili manje na svoje originalne note. Skoro je kumina ćerka od jednog člana kupila Tresor in love, koji nema veze sa mirisom i ispari u roku od odmah, danas je meni stigao od članice, koja je verovatno kupila od druge članice, dala pozitivan utisak istoj i prosledila dalje, bez slikanog metalnog dela ispod cepa, koji je vidno prepravljan, skidano je da se sipa i onda pritegnuto, sa svim vidljivim znacima nabudzenog. Pazite kad kupujete parfeme na sajtu. Članici sam poslala poruku sa predlogom da rešimo nesporazum. Ako vam neko nesto uvali, nemojte davati pozitivnu ocenu, jer član ima više pozitivnih od vas, tako mu dajete podršku za dalje prevare
2020 04 15
Ja prvi put cujem za ovo 😳😒
2020 04 15
I ja, al zato i izbegavam da kupujem parfeme i tecnu kozmetiku ovde. Sve sto moze da se dolije i odlije. 😢
2020 04 15
Hvala sto si nas upozorila. :*
2020 04 15
Ne znam za to da moze da se sipa nesto u bocicu sem ako nije splash bocica onda moze sigurno. Ako je prevara mozes ostaviti link profila od te clanice .
2020 04 15
Čekam da se dogovorimo ljudski, mislim da znam od koga je kupila i odmah ga postavila na profil, jer joj se miris nije dopao. Naravno da nije, kad mirise na šljivovicu 🙄 Parfem, inače lepo miriše i ne dominira pečena sljiva, a o postojanosti ovog što je stigao da ne govorim, isparava u roku od par minuta. Neću propasti za sve ukupno 1600 dinara, ali da ona ostavi pozitivan utisak nekome ko uvaljuje i da taj nastavlja sa saradnjama, a ima bas puno pozitivnih utisaka i prodaje po visokim cenama, nije u redu. Neka ta članica vrati njoj plaćeno i ona meni, pa da ne ostavljamo negativne utiske, neka ostane da smo na manjem minusu za proviziju i poštarinu. To bi bilo korektno. Obavezno tražite da vam uslikaju metalni deo ispod cepa, tu se vidi ako je otvarano da se dospe, ne dosipa se samo u splash varijante, često otvaraju sa rasprsivacem bočice i metalni obruč kod grlića flašice ne bude u savršenom stanju, bude malo ukrivo ili vidno zatezan kljestima
2020 04 15
A ko je to uvalio njoj? Ostavi link profila, cisto da znamo.
2020 04 15
Hoću kad se oglasi. Isti dan kad su razmenili pozitivne utiske se našao parfem okacen kod nje na prodaju. Videla sam ga pre toga kod te druge članice, tako da je to otprilike to. Ne verujem da je ona stigla da odmah otvori i sipa i zatvori, količina je ista u oba slučaja, a pre toga je prodavala jeftino parfeme za koje su kupci bili zadovoljni
2020 04 15
O, Bože! Zar ima toliko glupih ljudi da sipaju rakiju? :') :') :')
2020 04 15
hahahahaha bukvalno sam FRAPIRANA metodama srBskog preduzetnistva :')
2020 04 16
Nadam se da ce se ljudski resiti , ali molim te ostavi link profila , pogotovo ako prodaje samo parfeme ..
2020 04 16
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/29ef9bfad11a3d850496bf1ba94e808c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c2abf12569bca609c0f9cd1c6f7056b5.jpg) Nije mi potvrdila da je kupila parfem od članice Sanelguci, ali sam parfem videla kod te clanice pre toga i postavljen je odmah za dalju prodaju. Verujem da su ostali parfemi koje je prodala ok, da su original, pri tom ih je stavljala po niskim cenama i kupci su bili zadovoljni, ali ovakvi utisci nisu ok. To je princip- uvalila ona meni, i ja ću nekom
2020 04 16
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c3ec842f4ddbfd5997805decad495c55.jpg)
2020 04 16
Strasno, sta sve ljudi rade, ovo za rakiju prvi put cujem i ja🙄🙄🙄 Zgrozila sam se. Treba ostaviti negativan, to je najmanje za takve ljude.
2020 04 16
Ne mogu da uslikam trunke koje plivaju unutra, a ova slika je dokaz da je otvaran metalni obruc i zatezan, skroz je iskrivljen i izguljen, pritom curi po koja kap, jer nikad ne može da se zategne kao fabrički što je
2020 04 16
1 2