Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

AKS LOPOVI

izgleda zavisi do kurira koji vam dostavi ili tog ko preuzima robu, jer nije realno da mi paket oko 0,4g sa otkupninom od 700din bude naplacen 430 dinara... stvarno strasno > MarijaR77: > Meni su stigli paketi post ekspresom, bez otkupa, postarina 200din, do 0,5kg, preko toga je 360, a sa otkupom je vise, sve zavisi od vrednosti paketa i tezine.. > Paket bexom koji mi je stigao, postarina je bila 380 din, isto do 0,5 ali je imao otkup... tako da mu sve to dodje na isto kod svih
2020 04 23
Nije realno. Ja isključivo Postexpress. Ako nešto nije u redu mogu do pošte a ne da se vijamo. Tu čak mogu i da lično vratim neotvoren paket da mi izmere ponovo na šalteru. Jedino kao kupac mogu D-express da pohvalim ali je to uvek bila kupovina preko zvaničnog sajta. Bili ljubazni, došli do vrata i tražili potpis i dali račun.
2020 04 23
Meni je naplaćeno 2000Din više za tri paketa,i nažalost bio je mrak i kasno sam to shvatio.Naravno kurir je negirao krivicu a što se tiče bezobrazluka i drskosti mislim da su DNO DNA IZ AKS kurirske službe. Nikada u životu neću sarađivati sa njima,treba ih zatvoriti!
2020 12 15
Ja sam tiskovinom poslala knjigu prošle nedelje, prvi put. Zmam u teoriji kako i šta, ali uglavom prakya nije takva. No, šalteruša je bila baš ljubazna i sve mi je lepo objasnila, sa tiskovinom nema otkupa, ono što može da stane u koverat mere. Knjiga je bila teška 960g, poštarina me je koštala 130 dinara! I ja je pitam koliko bi koštalo PE, reče oko 350 din za takav paket. Ja se krstila...
2020 12 16
1 2