Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Autosediste pomoc??!??

Devojke treba da kupim sediste za dete ,ali ne znam koja je marka najbolja ali naravno da je cena prihvatljiva.Ja sam cula za marku Nania da nije nikakva.Meni je bitno detetu da bude udobno.Mi smo koristili neku marku baby auto i super je bilo,ali sada treba da predjemo na ovo sediste od 9-36 kg i uopste ne znam koje da kupim? Molim za preporuku i vase iskustvo. Hvala 💋💋💋💋
2020 04 29
Moj dever ima cybex I mi planiramo njega. Ne znam koliki Vam je budzet. Nania, i ja sam cula da su losi. Ipak ce to koristiti godinama pa vredi uloziti, a da ne pricam o bezbednosti.
2020 04 29
Pre svega dete mora biti u sedustu do visine 135cm...bar mi je to rekao saobracajni policajac,posle toga moze buster.Imate na Aksinom sajtu mnogo modela i razlicitih cena.Chicco sedista znaju sa budu na akciji.Pogledajte i Mendin sajt.
2020 04 29
Najsigurnija su vam sedišta marke Cybex i Britax Römer. Ja imam za oba deteta 9-36kg, i oba mogu posle da se odvoje da ostane samo buster, i veoma smo zadovoljni.😀
2020 05 02
Norveška kompanija Be Safe je nama bila i ostala savršen izbor i od srca preporučujemo. ADAC svake godine vrši testiranja raznih auto sedišta i najbolje je da na njihovom sajtu pogledate ocene, jer ćete tek tu videti ogromne razlike između proizvodjača i modela, a testiranje se vrši za više faktora. Mi smo se za ovo opredelili ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3ae09b7c3f1849824a558990e2c51c96.jpg) Konkretno, ovo sedište je za težinu deteta 15-36 kg, a pre njega smo za 9-18 kg takođe kupili Be Safe i prezadovoljni u svakom smislu.
2020 05 04