Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za svee

Da li vam se nekada desilo da izvršite razmenu/kupovinu/prodaju, i da je članici stigao proizvod i da jednostavno ne ostavi utisak? Šta uraditi povodom toga?
2020 04 30
Jeste, vise puta. Pa ja ostavim utisak i obavestim u poruci da sam ostavila utisak i da ostavi i ona ali ako i pored toga ne ostavi nista... Sta mogu, da je jurim za utisak nema sanse. 😬😬
2020 04 30
Ne raditi nista 😂 Ja sam bar dvadeset puta odradila kupovinu/prodaju bez ostavljanja utisaka, smatram da neki ljudi nemaju bas vremena da svaki put ostave utisak.
2020 04 30
jeste, par puta... i u razmeni i u kupovini... jos ja ostavim utisak i posaljem poruku da ostavi, kad bude mogla..i nista od utiska, budu aktivne i sve ali od utiska bas nista😂😡
2020 04 30
Ne uraditi nista, na zalost. Ja licno, ukoliko sam prodavac - ne ostavljam utisak dok ne dobijem od kupca ocenu a ukoliko kupujem - ostavim utisak istog dana kad mi stigne stvar. Ako ne dobijem povratni - svoj obrisem. Po meni je ostavljanje tog utiska isto sto i "hvala" u razgovoru uzivo, jako mi je ruzno sto pojedine "nemaju vremena" da izdvoje 3 sekunde za to ali nije na meni da ih vaspitavam, kako ostave meni - tako ostavim i ja njima 😃
2020 04 30
Cesto se desava, ja ostavim , pošaljem poruku ako i posle toga ona ne ostavi, ja moj prosto izbrisem i to je to.
2020 04 30
Hvala vam 💙 Izgleda da imaju manjak vremena i u ovom "karantinu" 😄
2020 04 30
Pa moja praksa je da se uvek javim da sam poslala i posle par dana da pitam da li je stigao. Tada se obicno zahvalim i kazem da ostavlham utisak i zamolim i nju za isto. Ali, nekad izostane, sta cemo 😦😊
2020 04 30
Ja kad sam bila na pocetku, meni je sajt bio bas konfuzan, da na te utiske nisam ni obracala paznju. Tek kasnije sam uocila do to uopste i postoji. Sad vec ostavljam 🌸🌸🌸
2020 04 30
Hahahah bas tako :') I kod mene se cesto desava i to najvise od clanica sa preko 100 utisaka x-)
2020 04 30
Meni se desilo jednom, ali smo obe bile nove na ovom sajtu. Čekala sam da ona kao kupac ostavi prva utisak (bila je oduševljena kupljenim proizvodom i saradnja je protekla odlično) oko 3 nedelje, pa sam odlučila da, ipak, ja prva ostavim pozitivan utisak, pošto sam primetila da ovde veoma znače utisci. Posle par minuta je stigao pozitivan utisak i od nje. Ako Vam ne uzvrati utiskom, uvek možete lako izbrisati svoj! 🍀
2020 04 30
> deksica: > Cesto se desava, ja ostavim , pošaljem poruku ako i posle toga ona ne ostavi, ja moj prosto izbrisem i to je to. To! jedino sto i moze da se uradi; neke clanice su haoticne i jednostavno ne ispostuju ¯\_(ツ)_/¯
2020 04 30
Konstantno... 😡
2020 04 30
Ja uvek ostavim utisak ali neki ne uzvrate. Na početku sam brisala i svoj kad mi neko ni nakon mesec dana nije reagovao. Sad ne, znam da sam ja moj deo korektno odradila. Ako neko ne ceni moj novac ili trud, to govori o njima.
2020 04 30
> AppleRed: > Ja uvek ostavim utisak ali neki ne uzvrate. Na početku sam brisala i svoj kad mi neko ni nakon mesec dana nije reagovao. Sad ne, znam da sam ja moj deo korektno odradila. Ako neko ne ceni moj novac ili trud, to govori o njima. Takodje.
2020 04 30
1 2