Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za svee

Ostavim utisak cak i kada poklonim, platila je ptt i zasluzila je. Ove druge boli prst ocigledno, tesko je to.
2020 04 30
Meni je ostavljao utisak samo onaj ko je hteo. A desavalo se da me kupci pitaju da im dam utisak, pa i oni meni onda zauzvrat. To je takodje OK. Meni kao potencijalnom kupcu, recimo spisak utisaka na vasem profilu ne znaci nista. Nikakvu "osiguraciju", narodski receno.
2020 04 30
Meni je do sada samo jedna članica ostavila utisak i to mi je bio prvi kupac. Ostale su sve bile zadovoljne, javile su se nakon prispeća porukom, ali nisu ostavile utisak. Malo mi je bezveze da tražim utisak, a vidim da je i puno uzajamnih možda nezasluženih pozitivnih pa kapiram da to i nije neki pokazatelj. Osim onih članica sa, sta znam, preko 50 pozitivnih... 😕 Pada mi na pamet da pošto nisu ostavile utisak, slikam te poruke i postavim ih 😁
2020 04 30
Pretpostavljam da sam ja clanica na koju mislis. Sobzirom da znas u kakvom su stanju bili roleri koje sam preuzela, ja mogu da ostavim samo negativan utisak, jer nisu u voznom stanju. Odlucila sam se da ne ostavim nista, jer ne znam ko je kriv za to, kurirska sluzba ili ti... doduse ni ti meni nisi ostavila utisak za novac koji si dobila. Tako da je ova tema apsurdna.
2020 04 30
Meni se desilo da je članica imala 0 utisaka, uplatila mi za stvar oko 2500 i ja joj poslala, ona preuzela i više se nikad nije ulogovala. Verovatno je naišla na oglas na netu i rešila to da kupi i baš je briga za utiske, a da joj se nije svidelo verovatno bi javila ili šta već 😀
2020 04 30
Ne bih previse osudjivala clanice koje ne ostave svoj utisak, mozda imaju razloge. Ja npr ostavljam negativne za prevaru ili obmanu, a pozitivne za saradnju koja je protekla u najboljem redu. A sta onda da radim sa clanicama koje su recimo bile skroz fine, a stigo mi komad odece koji smrdi na cigare kao da nikad u zivotu nije opran i ociscen? Sta ako je predmet izvanredan, a clanica drska? Nisu mi to situacije za negativne utiske jer mi se odeca u neku ruku dopala i odgovarala sumi koju sam dala za nju, a opet nisu zasluzile ni debeli plus na profilu. Nisam htela svadju i prosto im nisam ostavila utiske.
2020 05 01
Nekom ko nema utisaka svaki utisak znaci, secam se sebe na pocetku, bas je nefer ne ostaviti utisak. Ni tada nisam trazila da mi uzvrate, samo sam brisala svoj. Nisam brisala kad je clanica bas nova, ocigledno nema pojma ili samo kupuje pa su joj nebitni utisci, ne znam. Sad mi je to nebitno, daleko mi je neprijatnije kad clanica ne ume da se javi kad podigne paket pa moram da zapitkujem je li stigao, je li zadovoljna. Imala sam i slucaj kad je clanica insistirala posle saradnje da razmenimo po dva utiska, nije odustajala, na kraju me izvredjala, tada sam otvorila i temu sa screenshotovima te konverzacije, svega ima.
2020 05 01
Ne osuđujemo ali mislim da kad kupac redovno preuzme i plati zaslužuje bar jedan utisak. Naravno i obrnuto. A za one koje ne bi dale negativne, uvek postoji opcija neutralno.
2020 05 01
> DacaDanica11: > Da li vam se nekada desilo da izvršite razmenu/kupovinu/prodaju, i da je članici stigao proizvod i da jednostavno ne ostavi utisak? > Šta uraditi povodom toga? Ne ostavim ni ja njoj ali ako sam vec napisala, nema veze, to je moj deo "posla". Zasto se nervirati oko takvih gluposti, ima i gorih stvari i dogadjaja na ovom sajtu. Stres skodi lepoti 💁🏻‍♀️
2020 05 04
1 2