Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Esprit misterija

Ne mogu da provalim (izguglam 😂) na koju foru i gde se nabavljaju espritove nove krpice, koje po meni moraju biti smesno placene jer se i ovde na sajtu prodaju po povoljnim cenama. Ako neko zna neka me prosvetli, jer ako mogu nesto jos smesnije da platim, rado cu to i da uradim 😂😊
2020 05 01
Kod mene u gradu postoji radnja Azel gde se prodaju Esprit stvari sa etiketama po smešnim cenama. Npr ja sam kupila duži kao sako platila 1990 na njemu je etiketa sa cenom od 100evra. Da naglasim da je u pitanju outlet prodavnica. Cene su generalno smešne, kožne pantalone 900, bluze od 550, i obuća nije skupa. Sve te stvari sam viđala i ovde na sajtu, samo po 3x većim cenama. Slično kao i sa Zarom, kupe u delu Special price pa ovde prodaju duplo. Samo što za Zaru bar svako može proveriti na sajtu uvek cenu dok ove radnje ima u par gradova mislim Kg, Užice i Čačak.
2020 05 01
Takođe i ja znam za Azel radnje, kada je rasprodaja bas bude super stvari. Ima i muških a i stvari i obuće za decu koje budu po stvarno povoljnim cenama, a opet zadovoljavajući kvalitet. Ako vam nekad znaci, mogu obaviti usluznu kupovinu. Inace u Azel radnjama i jeste odeća koja ide u outlete. 😊🤗
2020 05 02
Konkretno, ja sam viđala u Turskoj kod uličnih prodavaca. Prodavali su novu garderobu Mango, Zara, Esprit, Bershka za par eura. U pitanju je bila roba sa greškom, s tim da greške u većini slučajeva nisu očigledne. Npr. ja sam samo kod jednih helanki videla da je jedna nogavica duža od druge, kod svih ostalih stvari nisam mogla da provalim u čemu je nedostatak. Takva roba se prepoznaje po tome što se iseče ili napravi rez na unutrašnjoj etiketi kako bi se sprečilo njeno vraćanje i prodaja u radnjama. Eto, možda neko nabavlja i na ovaj način.
2020 05 02
Eto nisam znala da ima i kod nas, doduse, videla sam nekoliko tih kao outleta ali su cene vise nego na sajtu. 😊 Hvala
2020 05 02
Ja sam bas pre neki dan videla u Second Hand farmerke njihove sa etiketom,na etiketi pise cena 49e , a oni ih prodaju za 900 😂
2020 05 02
U Azel France radnjama imaju u avgustu smešne cene, jer su em outlet radnje, em je dodatno plus 70 posto niže. Znam da ih ima u Republici Srpskoj i Bosni, ja sam jeftino kupovala svašta Esprit, Cache, Gdm, Gemo, sve francuske brendove.
2020 05 02
Nemam pojma i mene bi to zanimalo jer volim Esprit. Ja kupujem na zvanicnom sajtu koji isporucuje samo u zemlje EU. To su regularne cene, nekad sa nekim popustom, ponekad imaju akciju 20% popusta i sve stvari mi dodju spakovane u posebne najlon kese. Mislim da to niko nije ni otvarao i isprobavao, eventualno ako je neko promasio velicinu. Dakle nema ono da dobijes sa flekama od sminke, olindralu tkaninu od trenja, isprobavanja, niti da je neko kandzama zakacio pa pocepao. Bukvalno budu kao da su tek izasle iz fabrike. Ponekad uzmem i u Esprit radnji kod nas ako me mrzi da cekam.
2020 05 02
Ja sam kupovala u Nemackoj, preko leta bude bas snizenje... Ovde kod nas nisam kupovala, s obzirom da su bas jaki sa cenama, a nisam nailazila na neka bas isplativa snizenja. Ili sam bila u pogresno vreme. Naravno, s obzirom da u mom gradu nema te radnje, samo kada sam u mogucnosti da posetim, tj kada dodje na red veliki soping! 😊 Moram priznati imaju divnih stvari,ali je ipak greska sto na snizenjima kupujemo zato sto je jeftino, i posle ne nosimo. Ja sam ranije tako radila, medjutim malo sam se opametila oko tih kupovina samo zato sto je snizenje... A ovde na sajtu sam vidjala dosta povoljnih lepih stvarcica...
2020 05 02
Ja nisam imala pojma da te Azel radnje postoje 😂😂😂. Iskreno, nikad nemam dovoljno novca i vremena da bi mi se isplatilo da odem u neki soping sa strane, a opet mi je jos gore da placam nekome sumu novca za usluznu kupovinu tu kod nas. (svaka cast ljudima koji to rade, ali je za mene licno to bacanje para).😂
2020 05 02