Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li bi trebalo brisati članicama oglase za prodaju obuće ako se ne vide đonovi?

O ovome razmišljam još od 2017. godine kada mi je članica, dok sam još bila nova, za 900 dinara prodala čizmice koje su se bukvalno raspale. Da li bi trebalo brisati članicama oglase za prodaju obuće ako se ne vide đonovi? U čemu je poenta prodaje obuće ako se ne prikaže odozdo? Ovo me baš, ali baš ŽIVCIRA. To je jedna od stvari gde je nemoguće verovati prodavcu na reč i trebalo bi da bude regulisano.
2020 05 02
Zar je teško zatražiti prodavcu dodatnu sliku? Ne vidim koja bi poenta bila brisanja ako neko nema sliku djona, jer jelte svako ima pravo da postavi fotografije koje želi i koje mu se dopadaju
2020 05 02
Uh... da li je moguće? Poenta ovog sajta je da se vidi kako predmet izgleda, realno, baš zato da niko ne bi gnjavio takvim pitanjima. Detaljni opis i realne fotografije. Kao što reče jedna korisnica na drugoj temi pet fotografija je sasvim dovoljno da se prikaže predmet sa svih strana. Na drugoj temi sam spomenula da traženjem dodatnih slika koje treba da budu poslate na desetom mestu prosto otvaramo mogućnost da a) budemo nasamarene, a da uprava ovog sajta ne može da reaguje jer se to dogodilo negde drugde; b) same snosimo posledice jer smo delile tuđe podatke ako se to bude desilo.
2020 05 02
Dodatne fotografije se mogu poslati i ovde u chatu tako da ne vidim sta tu predstavlja problem... Ne razumem sta hoćete da kažete, da su ukoliko nema slike djona fotografije nerealne? 5 fotografija jeste sasvim dovoljno ali kao sto sam vec rekla svako ima prava da postavi one fotografije koje se njemu najviše dopadaju i za koje misli da će taj predmet predstaviti potencijalnom kupcu na najbolji način. Smatram da neko kao prodavac treba da ispoštuje budućeg kupca sa bilo kakvim dodatkom (merama, dodatnim slikama, itd) a da sam post stvarčice može i treba da izgleda onako kako se to vama kao prodavcu najviše dopada.
2020 05 02
Nekad 5fotki nije dovoljno, ali prodavac ako zeli saradnju sa tim nekim clanom koji je potencijalan kupac, trebalo bi da ima dalju komunikaciju. Kao i za dodatne fotke oko majica, farmerki i drugih predmeta koje nudi. Primer oko jednih cipela. Fotkane su prilicno dobro, ali nisam mogla sve lepo da ubacim, kolazi bi izgledali bas preterano i pretrpano. Htela sam da se preciznije jos vide neke sitne mane. Clanici kupcu sam poslala video taj dan sniman. I doslo je do kupoprodaje. Kod ovih cizama https://mojekrpice.rs/items/cipele/5596286/stella-mccartney-cizme nisam imala prostora za vise fotki, ali svakako kao i kod onoga sta je 1499din mogu poslati jos i za 14 999din(mada je realno da bih ih sada i snizila, ali me bas mrzi da menjam cene za pola naloga) Ovde https://mojekrpice.rs/items/cipele/5596080/zara-cipele-38 smatram da se djon vidi, ali moze i detaljnije, i fotka i video. Kod obuce uvek mislim da je bolje poslati nov video tog dana sniman namenski clanici potencijalnom kupcu. Kako se resava koji je video bas tog dana? Tako sto u videu spomenes nick potencijalnog kupca. Posto uvek ima onih koji fotkaju predmete npr u januaru, iznose u medjuvremenu i prodaju u maju pod laznim opisom da je predmet nosen jednom ili dvaput. Ko je dobar prodavac, nema sto da se plasi da napravi i posalje video ili dodatne fotke. Osim ako u nekom momentu komunikacije odbije da saradjuje sa clanom koji salje upit ili obrnuto.
2020 05 02
Ne znam sto bi slikali djonove, ako je obuca nova onda je nova,ako je nosena i naznaceno da je nosena uvek mozete traziti dodatne slike djona.Mada ja uglavnom slikam djon od decijih cipelica da se vidi da nisu izlizani.Po toj logici bi trebalo brisati 80% sajta, negde fali broj, negde sastav odece, velicina, ko smo mi da određujemo sta ce da se brise?I uglavnom verujem prodavcu na rec, oni koji muljaju me uglavnom preskacu, po odgovorima prodavaca tacno znam da li je sve onako kako je napisano.
2020 05 03
Zato što se ovde pod novo podvodi i novo ali uglavnom i "novo, nošeno 1 ili 2 puta (čitaj mnogo više)" Najnormalnija stvar bi bila slikati đon/stiklu kad prodaješ obuću, i po meni pod obavezno, nevezano od pravila sajta i bez toga da te kupac moli za tu sliku, da ima kakve logike. Isto kao i navesti broj (neke i to mrzi) , prikazati vrh, untrašnje strane cipele, kao i samu unutrašnjost obuće, ne samo kako stoji i prelepe su i skupe, veruj mi. Ako se javiš i pitaš, onda si često smarač. Ako to ne uradiš-pa što nisi pitao, ništa se ne podrazumeva, sam si kriv a povrat robe i novca, zna se unapred, i kada si kriv ne radiš?! Jedva 2-3 slike, onako ofrlje ili izdaleka, ma koliko umetničke bile, niti vidiš model, niti materijal, smara ih i opisima da se bave ako već slika ne govori, smaraju ih oznake materijala/veličine/kategorije pri postavljanju, ali tu je obavezni guess i zara u tagu i kad nije što ih, gle čuda, ne smara da napišu, isto kao i vešto // kod materijala kad je sintetika, neke 2 šture, polusmislene rečenice u opisu i mnooooggooo ih smaarraa kad pitaš i tražiš da se potrude i kao šta bi ti više, ako ti se ne sviđa - vozi. Zaobići svakako u startu, ali sajt na taj način jako gubi smisao i draž, sama odustajem od pola stvari na sajtu iz ovih razloga i pored divnih devojaka kojih ima.
2020 05 03
Problem jeste da sajt ne dozvoljava više slika da bi se svaki predmet slikao iz svakog ugla. Zato postoji komunikacija i dodatne slike ili video. Ps. Možda kucate na vrata pogrešnim osobama. Mnogo nas ima koji stoje na raspolaganju kupcima. 😻
2020 05 03
Meni je dovoljno 5 jasnih fotografija obuce. Spoljasnji izgled i cuveni DJON obavezno. Bas ukoliko mi nesto nije vidljivo, trazim dodatne fotografije ali retko, mislim da mi se to samo jednom desilo i saradnja je bila uspesna. DzoDzo je upravo sve objasnila, razumela sam njenu nameru i u slicnoj temi, ali mi je zao sto clanica nije shvatila poentu, pa je doslo do prepucavanja sa svim clanicama koje su isto pokusale da joj ukazu na gresku u komunikaciji. Naravno ja sam podrzala to sto je trazila sliku djona, jer sta je vaznije kod obuce od spoljasnjeg izgleda i djona. Ne smatram da treba brisati oglase bez slike djona, ali mi je cudno da u tih 5 fotografija nema i te slike da se vidi stanje djona. Zato nisam opravdala ni clanicu koja je rekla nema vise slikanja kada je devojka trazila tu famoznu sliku djona. Ja bih naravno slikala, to mi je osnovno.
2020 05 03
Niti sam ikad slikala đon, niti su mi ikad tražili. Sva obuća koju sam prodavala, bila je nova, pa ipak nisam slala slike kao dokaz, sve prošlo uredno.. Pa ipak, ne bih ni oklevala da šaljem ako me neko bude pitao. Iskreno, nikad mi nije palo na pamet da slikam🤔🤷‍♀️
2020 05 03
Ne treba brisati naravno.Ali sto se obuce tice,ona je specificna.Posebno sto ovde vidjam poprilicno oglasa gde je naglaseno da je malo noseno,a vide se pregibi na gornjem delu,pocepano kod pete itd.Ne mora nuzno da znaci da neko hoce da prevari,mozda iz njegovog ugla ta cipela ili patika jesu u dobrom stanju.Nekada je i pet fotografija malo da se docara stanje i izgled nekog predmeta.
2020 05 04
> Ejndzi: > Niti sam ikad slikala đon, niti su mi ikad tražili. Sva obuća koju sam prodavala, bila je nova, pa ipak nisam slala slike kao dokaz, sve prošlo uredno.. Pa ipak, ne bih ni oklevala da šaljem ako me neko bude pitao. Iskreno, nikad mi nije palo na pamet da slikam🤔🤷‍♀️ Ali slikali ste ... i to je u redu :D https://mojekrpice.rs/items/cipele/5485610/cizme-ima-mana-ali-nema-ostecenja https://mojekrpice.rs/items/cipele/5485664/prava-koza-nove-cizme-iz-sv
2020 05 04
> GabiProdaja: > > Ejndzi: > > Niti sam ikad slikala đon, niti su mi ikad tražili. Sva obuća koju sam prodavala, bila je nova, pa ipak nisam slala slike kao dokaz, sve prošlo uredno.. Pa ipak, ne bih ni oklevala da šaljem ako me neko bude pitao. Iskreno, nikad mi nije palo na pamet da slikam🤔🤷‍♀️ > Ali slikali ste ... i to je u redu :D > https://mojekrpice.rs/items/cipele/5485610/cizme-ima-mana-ali-nema-ostecenja > https://mojekrpice.rs/items/cipele/5485664/prava-koza-nove-cizme-iz-sv Samu sebe uvuce u laz, za koju ne vidim svrhu.
2020 05 05