Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Umetničke" fotografije na kojima se ne vide celi komadi

Pošto je ovde svima pažnja na nezavidnom nivou, a ja sama imam neki oblik ADHD otvorila sam dve različite teme. Primetila sam da mnogo dobro idu predmeti koji se uopšte ne vide celi, već su uslikani sa kojekakvim propovima, asesoarima i glupostima sa strane, te često odsečeni da se ne vide celi. Na koju foru? Zbog čega? Kao fotograf, iako ne modni već koncerata, svirki, ptica i insekata ne mogu ovo da shvatim i smatram da je van pameti. Nije mi potrebno da predmet vidim na vama jer smo svi drugačije građeni, ali u čemu je poenta da npr. gledam savijenu bluzu okačenu tako da joj se ne vidi rukavi?
2020 05 02
Primetila isto.Ne znm da li se bolje prodaju ali...Bas sam pre neki dan gledala neke farmerke,pet fotografija,nisu mutne,lepo postavljeno,kao umetnicka..iskreno pantalone uopste nisam shvatila ni koje su boje ni koji model ali bas nista.Jedino mogu da kazem da je sve lepo postavljeno ,:) Odustala sam i upit oko njih da posaljem,posto bih vrv ispala luda kada bih rekla da mi posalje par forografija da vidim farmerke
2020 05 02
Ok je da bude umetnickih fotografija, ali da to bude mozda prva, pa ostale da su regularne da se vidi ceo predmet. Ja cesto slikam izbliza polovicno stvar, bar jednu sliku, ali da bi se bolje video materijal ili aplikacija, neki detalj, boja... Mada, uvek imam I sliku celog predmeta.
2020 05 02
Tako uslikane artikle zaobilazim u širokom luku,prvo što pomislim je kako se to uopšte proda!? Zatim kad vidim da nije naznačena veličina odeće,obuće i sastav materijala,izgubim svako interesovanje za potencijalnu kupovinu! Ne znam koja je poenta ne naznačiti veličinu predmeta? Ima profila na kojima nije napisana veličina ni za jedan artikl!
2020 05 02
Lično sam ovde viđala oglase u kojima se prodaje ne znam ni ja kakav predmet jer stoji samo jedna slika i to jednog dela odeće u krupnom planu tipa džep košulje/bluze i sl. Što se obuće tiče ima i oglasa na kojima fotografija đona nije fotografija obuće koja je predmet prodaje. Nedavno gledah neke starke i tamo između ostalog stoji i slika đona a sastrane vire nekakve krljušti u beloj boji, a starke crvene, bez krljušti i sl., klasičan model. Kako verovati takvoj osobi?
2020 05 02
> simona7: > Tako uslikane artikle zaobilazim u širokom luku,prvo što pomislim je kako se to uopšte proda!? Zatim kad vidim da nije naznačena veličina odeće,obuće i sastav materijala,izgubim svako interesovanje za potencijalnu kupovinu! Ne znam koja je poenta ne naznačiti veličinu predmeta? Ima profila na kojima nije napisana veličina ni za jedan artikl! Jeste, ima i toga i to u izobilju. Čak sam sretala i oglase za prodaju obuće gde veličina nigde nije naznačena.
2020 05 02
Kaileenakala..Moguce da ih je "progutao"sajt.Desilo mi se par puta da mi traze dodatne,npr prednju stranu ili tako nesto.Odem na predmet a ono fale slike,stvarno samo jedna fotografija...Ostale nestale :D
2020 05 02
Mene prosto zbuni kad vidim na slici kafu, ogrlicu, bluzu, pantalone i razne dekoracije. Slike jeste divne ali hoću u prvom planu da vidim predmet koji kupujem.
2020 05 02
najjace je kad napisu torba,bluza i porcelanski servis sa slike nisu na prodaju samo grilonke
2020 05 02
> BojanaJoanovic: > najjace je kad napisu torba,bluza i porcelanski servis sa slike nisu na prodaju > samo grilonke 😂😂😂😂
2020 05 02
> jelena2606: > Kaileenakala..Moguce da ih je "progutao"sajt.Desilo mi se par puta da mi traze dodatne,npr prednju stranu ili tako nesto.Odem na predmet a ono fale slike,stvarno samo jedna fotografija...Ostale nestale :D Duže ste na sa sajtu od mene, tako da moguće. To bi onda realnije objasnilo zašto su na nekim oglasima slike nedorečene.
2020 05 03
Volim umetnicke slike i to obicno najvise i privuce kupce. Nekako logicki, lepota oku prija, uz malo jasniji opis, dimenzije i par slika gde se predmet vidi malo bolje,predmet se brze proda. Ali zato kada udjem na neciji profil i vidim da su sve na isti fazon slikane,tipa sklopljen dzemper i pored cvet, i tako ceo profil..pa zeludac mi se prevrce od kreativnosti.
2020 05 04
trenutno veoma aktivna članica, zvučna imena komada, nisu jeftini, 99 posto slika izgleda ovako: https://upload.mojekrpice.rs/images/item/42e0a34322275c9bef25d6dfab79913d.jpg pritom, to najčešše bude i jedina slika artikla. i, na kraju, hit, članica moli da je potencijalni kupci ne zatpavaju porukama i pitanjima, ne može ona sve da postigne. :D
2020 06 04