Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc Kurirske sluzbe

Kada se salje nekom kurirskom sluzbom kako se vraca otkup?
2020 05 03
Donesu ti lično. Jednom sam tražila da mi uplate na račun, kada sam telefonski zakazivala kurira i bez problema su mi uplatili, ali uglavnom je praksa da donose na ruke.
2020 05 03
Ako imate racun u banci najlakse da vam uplata stigne na racun. Ja licno ne volim da mi donose na ruke. Iz razloga sto je to po meni maltretiranje, a drugo izbegavam kontkte a i ne bude to neki veliki novac... Treca opcija je post net, mada to je najskuplje za kupca. Ja biram uvek uplatu na racun jer je najjeftinije i najprakticnije...
2020 05 03
Ok. Hvala vam puno. :")
2020 05 03
Moze na racun, mogu da Vam donesu na kucnu adresu ili da Vam stigne poruka na telefoni i vi sa tom sifrom odete u postu i podignete novac.
2020 05 03
A ako smem da pitam: kada saljem post expresom i to sa otkupom, mogu da kazem sluzbenici na salteru da hocu novac na racun da mi se uplati i dam joj karticu bankovnu, da bi unela broj racuna? Ako sam dobro razumela? 😊😀
2020 05 03
Dobro ste razumeli. 😊 To je ujedno i najjeftinija varijanta za kupca. 😊
2020 05 03
Da li Aks ima opciju uplate otkupa na racun?
2020 05 04
Mislim da ima,moja sestra ih je zvala,ali se ne znam zasto dogovorila da joj donesu na ruke...mada rekli su joj da ce danas doci po paket i nisu dosli.
2020 05 04
Meni vec dva dana ne dolaze po paket….
2020 05 06