Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PE ponovo radi?

Devojke, na sajtu Post Expresa nema vise obavestenja da kuriri ne dolaze po posiljke. Ako neko sutra bude nesto slao, a inace koristi opciju dolaska kurira na adresu, neka pokusa, pa neka nam javi ovde. Hvala 🌷
2020 05 03
Odavno radi, predajes paket u posti :)
2020 05 04
> Mojekrpice69: > Odavno radi, predajes paket u posti :) Napisala je da ne mora da se predaje u posti. :)
2020 05 04
Ništa od toga. Vratili su obaveštenje na sajt - paketi se lično nose u poštu i tako će biti do daljnjeg. Ne kapiram. Mogu da rade i vrtići i kafane, al nemoj slučajno kurir da pozvoni na vrata x-) x-)
2020 05 04
Nije zbog epidemije, nemaju dovoljan broj radnika da bi mogli vršiti i prijem i isporuku. Kod nas pola radnika pošte moralo da ode da iskoristi godišnji iz 2019. Dve nedelje nemamo ni poštara. Firma poprima sve poslove ali broj radnika ne da nije povećan već je smanjen. Ovo je Srbija.
2020 05 04
> AppleRed: > Nije zbog epidemije, nemaju dovoljan broj radnika da bi mogli vršiti i prijem i isporuku. Kod nas pola radnika pošte moralo da ode da iskoristi godišnji iz 2019. Dve nedelje nemamo ni poštara. Firma poprima sve poslove ali broj radnika ne da nije povećan već je smanjen. Ovo je Srbija. Verujem. Ali "zamotali" su ga u vanredno stanje, i normalno je da ga svi tako i tumače. Obaveštenje počinje sa: "U skladu sa odlukom o proglašenju, blabla...." Sa slanjem stvar je dakle čista, ali sa dostavom je pola-pola, nekad bude na adresi, nekad u pošti. Često je to vrlo neugodna opcija za obe strane, jer čak i da odlučite da šaljete cimanjem po šalterima, druga strana (primalac) ne želi da dođe u situaciju da joj paket, umesto kući, stigne u poštu. Jednostavno ne želi da se mota po gužvi i kraj. Tako da - ili šaljete na slepo, nema nikakvih garancija - ili ne šaljete uopšte. Mislim, nekome je to sa poštama okej opcija i bravo za tog nekog, ali ako usluga VIŠE NIJE od vrata do vrata, a cenovnik ostao isti (uvećan).....onda je nažalost vreme za druge opcije na tržištu. Živi bili pa videli, veliki deo tog tržišta je time upražnjen i uskoro će biti nekoliko novih kurira, koji su već u pripremi.
2020 05 04
Kod mene posta ni ne radi, izgubila dve prodaje zbog toga, nemam kako preko njih da posaljem paket. Na vratima obavestenje, upucuju na drugu najblizu postu koja je u drugom kraju, nije uopste blizu, a Bex mi se nije pojavio da preuzme posiljku ni posle 10 dana, show..
2020 05 04
Meni je kurir jutros doneo dva paketa, pa sam pitala. kaze primaju pakete na adresi, do 13h, to je za NS trenutno stanje. E sad imam jedno pitanje, nisam nikad pre tako slala paket, a sada bih rado obzirom da mi se ne ide u guzvu, koja je procedura, znam da treba da popunim na aplikaciji, i dobila sam adresnice i kese. To je ok, ali me aplikacija zbunjuje, vidim da nema nigde tacnog postanskog broja, sto mi je bas problematicno, pogotovo kad saljem u BG, jer se desava da imaju po dve ulice sa istim nazivom na drugim krajevima grada, kako da znam da ce paket stici na pravu adresu? Ako neko moze da mi objasni bila bih veoma zahvalna :")
2020 05 04
Ima u delu za grad, npr Beograd-Zemun, Bg-Savski Venac itd.. Verovatno ce od četvrtka raditi normalno, jer jelte, nece biti vanrednog stanja.. Mislim da su ovime izgubili jako veliki broj pošiljki, sve kao zbog bezbednosti. Valjda je bezbednije da kurir pod zaštitnom opremom preuzme paket, bez kontakta, nego da X ljudi koji salju pakete ceka red sa ostalima, jer posta ne prima na posebnom salteru posiljke, mogucnost za zarazom je mnogo, mnogo veca. Ceka se i po sat vremena u redu. Verujem da su mogli da zaposle dosta radnika za onaj novac koji su izgubili prvo sto nisu radili uopste, posle sto ne salju kurire. Meni niko nije ni trazio PE da saljem, odmah mi kažu za drugu kurirsku službu, pre svega ovoga mi nikad nisu trazili.
2020 05 04
Ni ja necu vise da mi se paketi salju Postexpresom jer mi poslednja dva paketa nisu doneli, nisu zvali cak mi ni poruka nije stigla. Cekala sam oba puta u posti po sat vremena ni ne znajuci da li su paketi uopste kod njih. Zvala dva dana informacije i nikako nisam mogla da dobijem vezu. Sreca pa su devojke koje su poslale pakete sacuvale broj posiljke.
2020 05 05
Meni prošle nedelje uredno stigao paket u ponedeljak koji je članica poslala u petak. Ne pada mi na pamet da sarađujem sa drugima, da se vijamo po gradu, da ne zovu, da se vućem do magacina....... Cene nisam ni spomenula.
2020 05 05
Obicno ne komentarisem ovde, ali moram da vam naglasim da budete oprezne. I sama saljem postexpressom pakete, a vecinom mi clanice i posalju tako kada kupujem. Medjutim, primetila sam da ti ljudi iz kurirske sluzbe poste vole da kradu. Jednom mi se desilo da mi je kurir naplatio vise nego sto treba, jednom da mi nije dobro vratio kusur... Sada sam preuzela paket koji je hteo 500 dinara vise da mi naplati. Sva sreca pa mi je stigla poruka od poste i ja sam ga ispravila u ceni, tako da nije uspeo da me prevari. Molim vas, vodite racuna i gledajte da uvek spremite tacan iznos kako ne bi doslo do neprijatnosti. Inace, kada sam prvi put bila prevarena, pozvala sam sluzbu za reklamacije, ali mi se niko nije javljao. Znaci, nemate kome ni da se obratite ako vas prevare. Pozdrav svima i svako dobro vam zelim 😊
2020 05 05