Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Parfemi, da li vredi...?

Godinama sam koristila parfeme iz Oriflema,Avona,Farmasi i slicno.....nikada nisam koristila originale ...probala sam u skorije vreme i dopalo mi se par komada ali mi je bas skupo trenutno da uzimam original....vidim da se dosta povoljno prodaju testeri tj kopije.... Kakvo je vase misljenje? Da li vredi kupiti tako nesto? Ukoliko ste koristili ,kakvi su vam utisci ?
2020 05 10
Ovo je moje vidjanje, sto naravno ne znaci da je ispravno. Ja sam par puta sa ovog sajta naruvila kopije parfema, bas iz tog razloga. Zanimalo me je da li jednostavno vredi i kakva je postojanost. Jednim sam bila jaaako zadovoljna, drugi nije bio ni nalik originalu. U medjuvremenu sam otkrila Economic parfeme od 300 dinara i ne bih ih menjala 😂 Radije bih za njih dala 300 nego za kopiju 3000 dinara, iskreno. O originalu necu da diskutujem. Ako ste u mogucnosti uvek kupite original. Ako imate nekog u inostranstvu neka kupi tamo. Meni majka kupuje original parfeme u inostranstvu i neuporedivo su postojaniji i nekako jaci u odnosu na parfeme iz nasih parfimerija 😊
2020 05 10
E, da, umalo da zaboravim. U parfimeriji u Nisu sam kupovala parfeme "na tocenje". Nesto zaista jeftino, tipa 50ml za 700 dinara. Ide 10ml parfema i 40ml toaletne vode (cini mi se). Imaju veeeeeliki izbor parfema. To je toliko jako i verno originalu da ja nemam reci. Nisam vise u mogucnosti da tamo kupujem, ali da jesam bez pogovora bih 😁
2020 05 10
Pa i ja se to bojim, ne bih da dam 3000din a da trajnost parfema bude bas nikakva ili da se bas oseca alkohol. Mozda da probam sa tim na tocenje.
2020 05 10
Wesna, tester parfemi nisu fejk, mislim na prave tester parfeme koji se koriste u parfimerijama za probu. Nekada su se ti parfemi zaista prodavali i bili original, samo bez kutije i, ponekad, čepa. Ovo danas što se prodaje kao "tester" se već uveliko kod nas naziva fejkom (što u većini slučajeva jeste), ali mogu se naći negde pravi original testeri. Čisto informativno. A što se tiče isprobavanja originala, testera, fejkova, ja sam uvek za original, makar ga kupila ovde korišćenog od nekog pouzdanog. Ali može se nešto lepo naći i među Oriflame, Avon, i sl. kompanijom. Samo nemoj da kupuješ očigledne kopije poznatih parfema, jer ko zna šta je tu zbućkano.
2020 05 10
Znam da imaju original testeri, ali sada skoro svi prodaju kao original testere a nemoguce je da su bas svi oni original. Jel ima neka parfimerija u Bgd koja bas prodaje original testere?
2020 05 10
Da, ima lepih parfema u Oriflamu i Avonu. Skoro sam kupila neki iz Zare, ok je. Mada volim sveze parfeme ne jake i sladunjave. Npr dopada mi se D&G light blue i intense, Versace bright cristal, Dekadence MJ jeste da je jaci ali mi se dopada, Stikla je ok i tako... Ne mogu sad da se setim. 😊
2020 05 10
Sto se mene tice, ne vredi. Nikada mi ni jedan tester i nijedna kopija nisu trajali koliko originali i sto se tice postojanosti i sto se tice toga koliko mi traje sama bocica, originala treba 5x manje staviti. A testeri i fejkovi znaju biti bas skupi,dodas jos toliko i kupis original. Ja sam uvek stedela namnski za neki parfem i ganjala snizenja u Jasminu 😂 Kao povoljnu opciju mogu da ti preporucim neki iz linije Replay Signature, vecinom su cvetni, ima nekoliko vrsta i bas su postojani. Ima ih u DMu.
2020 05 10
Imam vrlo pozitivna iskustva sa Parfem Centar sajtom za prodaju parfema. Savrseni su i veoma trajni
2020 05 10
Ja sam na limundu kupovala originalne parfeme.. Svakako imate originala koji su na akcijama uvek po parfimerijama.. Svaki kupljeni parfem i njegov rok trajanja možete proveriti na ovom sajtu.. Samo otkucate kod I ako nema podataka znači da nije orginal.. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1c0786426deaae5a900d7abbdf7b9e06.jpg) Što se testera tiče slažem se sa članicom da ima i originalnih, i po meni oni su I bolji od parfema čiji su testeri.. Jel im je uglavnom mirisna nota malo jača.. Uglavnom se prodaju bez poklopca itd itd.. O parfem vam može dosta I reći dekleracija na dnu flašice.. Koja je kod originala obavezna.. Kod se nalazi na dnu ili na zidu flašice.. Npr. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0ac1a6085b0ebe7da9fd065e16bb5d6d.jpg)
2020 05 10
Probaj od nekog proverenog da kupis dekant zeljenog parfema,dobijes original za manje novca a dovoljno parfema da istestiras sebe i sam parfem
2020 05 10
Pozdrav, ja već godinama uzimam original testere sa irisshopa, parfemi su zaista postojani, pakovanja su uglavnom 80ml ili 100ml ako su u pitanju testeri, cene nisu visoke kao parfimerijama, konkretno koristim Olympea by Paco Rabbane cena je 48e za 80ml, ima svih mogućih parfema po manjim i većim cenama, ja sam zaista zadovoljna, definitivno se isplati i vredi. Žena je i više nego korektna, stižu u najkraćem roku, a dostava je besplatna. Nemaju instagram shop ili slično, prodaja je samo preko njihovog sajta ostavljam link - http://www.iris-shop.eu 🌼
2020 05 10
Mi imamo svoje tzv šanere od kojih kupujemo testere, koji su original parfemi, svi po 100 ml, odnosno nisu kopije, samo su "pali sa kamiona". Tako ako imaš nekoga ko se time bavi, samo napred. Ja sam kupila pre par godina za 60 evra Gucci i još ga koristim, po ceo dan miriše kad ga stavim ujutru. Tako da se što se cene isplati jer imam još pola boce.
2020 05 10
Bolje je kupiti i 10ml original parfema jer i ta količina može dugo da traje nego 100ml kopije jer na prvom mestu, rizično je iz zdravstvenih razloga, to ne podleže nikakvim kontrolama! Miris kopije i originala je neuporediv koliko god da se kopija mirisno približi originalu jer miris kopije je kao sviranje jednog instrumenta a miris orig. parfema je koncert Simfonijskog orkestra. :
2020 05 10
Bolje Avon i Oriflame nego original tester - velika je verovatnoca da je tester kopija diskutabilnog sastava. Takodje su (potencijalno) opasni po zdravlje, duzom upotrebom mogu izazvati alergije, osipe, migrene itd. Mala je verovatnoca da ces naci original tester, iako postoje... Uostalom nije ni svaki original vredan tih para. Dosta parfema je zbog propisa izmenjeno, tako da danas samo lice na ono sto su nekad bili.
2020 05 10
1 2