Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja ovih dana?

Ja obozavam aukcije :) Pre 2 god sam stavila na aukciju mamine kozne cipele, kao nove. Placene 80 franaka (jos uvek imale etiketu ,:) ) a pocetnu cenu stavila 3000, pa smanjila na 2000 pa na 800, skoro god dana sam se mucila da ih prodam. Poslednji put sam stavila 800 din pocetnu cenu i nisam usla vise na sajtu dok se nije zavrsila licitacija. Posle ulazim ja i vidim poruku da sam ih prodala rekoh super, kad ono udjem u poruke vidim predmet prodat za 3010 din i bilo je 81 ponuda. Dva dana sam bila u soku :')
2020 05 13
> NShibridi: > Ja moram da dodam jos jedan komentar. Razocarala sam se u jedan super popularan sajt na L. Imala sam 171 aukciju postavljenu, skoro 40 "posmatraca" i ssmo jenu prodaju. Ispadosmo gluvonema nacija ili sta, ne znam. Imas nesto da prodas? Slikaj i okaci, sta te briga sta ce drugi uraditi=prodati. Ne volim to. Ubiju nadu, veru, svaku emociju. 😢😘 Nemoj se nadati kad vidis posmatrace na tom sajtu. To apsolutno nista ne znaci, a mozda i oni sami sa svojih naloga stavljaju predmete na posmatranje, jer je skroz cudno i nerealno da predmet ima gomilu posmatraca i nula kupaca, cak i oni bas jeftini. Mnogi su to primetili i kad objave neki blog i tekst budu bas takvi komentari.
2020 05 14
Caos preko kojih drugih sajtova prodajte?> bokismoki: > Bolje ide preko drugih sajtova, to se slazem 😊
2020 05 14
1 2