Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja ovih dana?

Caos drage moje,zanima me kako vam ide prodaja ovih dana?
2020 05 11
Meni dobro ide kupovina 😊 smanjila sam cene na minimum, ali slabo bas. 😏
2020 05 11
Za sada ide super ne mogu da se zalim :) u poslednje 2 nedelje sam imala oko 10 saradnji, ako ne i vise. Ali vise sam prodavala preko limunda/kupinda :")
2020 05 11
I meni relativno ok, vise nego pre pandemije :D
2020 05 11
Bolje ide preko drugih sajtova, to se slazem 😊
2020 05 11
Meni je bolja prodaja bila tokom vanrednog stanja iako sam sada ubacila dosta novih stvari :)
2020 05 11
Kupila jednu stvarcicu a nista nisam prodala dve nedelje... Cene sam na minimum snizila, ali mislim da to zavisi od perioda,nekada naidje, nekada bas nista..
2020 05 11
Meni je iznenadjujuce dobro islo tokom pandemije..sad sam ubacila letnje stvarcice i kupace po jako niskim cenama pa cemo videti ☺️ a sto se kupovine tice tek sam sad pocela da narucujem mada vidim da mi kasne isporuke jos se nije normalizovao rad kurirskih sluzbi...
2020 05 11
Ide sasvim ok, ali se nadam da će tek krenuti jer imam dosta letnjeg na profilu. 😊🛍 Budu ti periodi kad krene, pa onda stane i tako u krug. 😊
2020 05 11
Ja sam u poslednjih mesec dana imala 2 saradnje. Ali polako. Clanice su vise nego fine i zadovoljstvo je komunicirati sa pozitivnim ljudima 😊😊😊
2020 05 11
Ja moram da se pohvalim, ne pamtim kad mi je ovako dobro isla prodaja.. 🍀🌈☺️ > Ana880: > Caos drage moje,zanima me kako vam ide prodaja ovih dana?
2020 05 11
Iskreno, jos od onog vanrednog stanja mrzelo me da idem do Poste i cekam u redu za slanje. Jednom sam otisla ne znajuci da im je radno vreme pomereno pa sam dosla sat ranije i naletela vec tada na 10 ljudi koji cekaju. Drugi put sam dosla da vidim mogu li tad da posaljem, medjutim opet je bio red i cekalno se u jednom redu nebitno da li se radi uplata/isplata ili slanje i primanje paketa, pisama. Lose im je uredjeno to. Sad cekam da se rasciste guzve jer su ljudi zeljni svega, te iz tog razloga ni u Postu, ni u TC nisam isla. Tek cu od naredne nedelje, eventualno krajem ove nakaniti se da saljem.
2020 05 11
Ćaoo,ako nekome trebaji stvari za decu tu sam.❤️
2020 05 12
Ja moram da dodam jos jedan komentar. Razocarala sam se u jedan super popularan sajt na L. Imala sam 171 aukciju postavljenu, skoro 40 "posmatraca" i ssmo jenu prodaju. Ispadosmo gluvonema nacija ili sta, ne znam. Imas nesto da prodas? Slikaj i okaci, sta te briga sta ce drugi uraditi=prodati. Ne volim to. Ubiju nadu, veru, svaku emociju. 😢😘
2020 05 12
Tamo se i meni nesto usporila prodaja, ali ja stavim po fiksnoj ceni i cekam da neko kupi. Ne mogu se cimati sa tim aukcijama.
2020 05 12
1 2