Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Tragovi i materijal problem

Dugo nisam koristila ovaj sajt. Danas sam htela ponovo da se aktiviram i da postavim nešto. Sve je ok dok ne dođem do dela gde treba uneti materijal i u polje ispod tragove. Odvajala sam reči, stavljala tarabe, stavljala zareze........ Jednostavno čim izađem iz tih polja uokviri mi u roze boju kao znak da sam negde pogrešila i ne mogu onda da postavim predmet. Hvala vam na savetu unapred.
pre 14 dana, 19:08
Cao draga. Treba samo da otkucas i kliknes ENTER. To roze je ok, tako i treba. 😊😊😊
pre 14 dana, 19:21
Mislim da je stvar u tome da se posle svake reči stisne enter ili ako ste na telefonu samo da se klikne pored, da svaki "tag" bude odvojena reč jer u suprotnom sve navedeno sajt registruje kao jednu predugu reč izbacuje to roze kao da je greška, bar meni je tako bilo.A tarabice mislim da nisu neophodne.
pre 14 dana, 20:30
> NShibridi: > Cao draga. Treba samo da otkucas i kliknes ENTER. To roze je ok, tako i treba. 😊😊😊 Kucala ali ne vredi kad kliknem na postavi ništa se ne dešava. Na većini sajtova kad se nešto uokviri i promeni boju obično znači grešku :-( Pokušaćubponovo
pre 14 dana, 20:31
> NShibridi: > To roze je ok, tako i treba. 😊😊😊 Kako je roze ok kad to izbacuje kad je negde greška? :') Tipa predug tekst, previše tagova, predugačak naslov... Dok je roze - ne valja! :D
pre 14 dana, 20:32
> pufnastapufnica: > > NShibridi: > > To roze je ok, tako i treba. 😊😊😊 > Kako je roze ok kad to izbacuje kad je negde greška? :') Tipa predug tekst, previše tagova, predugačak naslov... Dok je roze - ne valja! :D Meni kad otkucam pamuk i kliknem ENTER, pamuk bude u roze polju, roze slova. A ako mi je opis prekratak, onda roze slovima iznad tog polja pise OPIS PREKRATAK.
pre 14 dana, 20:38
Na to sam mislila - piše opis prekratak i celo polje je uokvireno roze a ne reči koje ste Vi upisali, na to sam i zaboravila da se zarozi :')
pre 14 dana, 20:52