Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Koji auto vozite?

Zanimaju me vasa iskustva sa automobilima, koji je po vasem misljenju isplativ za odrzavanje i nije veliki potrosac u gradskoj voznji?
2020 05 20
Ja vozim Toyotu Yaris, jako je lagan za voznju, menjac i slicno, mali je, pa mogu lakse da manevrisem po guzvama, ne trosi mnogo. Mi smo sipali pun rezervoar na pocetku vanrednog stanja, i dalje imam 3 crte goriva. Znaci, za po gradu je kao bombona.
2020 05 20
Sto se mene tice Smart definitivno. Jedino što ima 2 mesta. Ali je najbolji i što se potrošnje tiče i parkinga. A ovako sa 4 sedišta, VW Lupo. 😁
2020 05 20
Tojota jaris ili neki fijat. Ono što ja vozim ne bih preporučila nikome, osim ako je bas bas neki DOBAR Pezo. Ali je mali i svud može da stane 😂
2020 05 20
Vozim Hyundai Lantru 1.8 benzin/plin...auto dugacak 4 i jace metara.Definitivno nije za nekog ko ne moze da se snadje u parkiranju u gradu.Delovi jesu skupi,ali Korejanska vozila se retko kvare.Trosi 10l benzina i 10l plina...Plin smo ugradili jer ne bi mogli da naspemo benzina jer smo svaki dan grad i ostale nase destinacije...😃....Udoban,i ja sam zadovoljna sa Hyundai vozilima.Pre njega sam vozila Golfa 2 i hvala Bogu da sam ga se otarosila.Bio dizel i svaki sedam dana nesto se menja.Diselasi su skupi za odrzavanje.Za grad neki Yaris,Punto,Clio i nas Yugic.
2020 05 20
Vozim Hyundai Lantru 1.8 benzin/plin...auto dugacak 4 i jace metara.Definitivno nije za nekog ko ne moze da se snadje u parkiranju u gradu.Delovi jesu skupi,ali Korejanska vozila se retko kvare.Trosi 10l benzina i 10l plina...Plin smo ugradili jer ne bi mogli da naspemo benzina jer smo svaki dan grad i ostale nase destinacije...😃....Udoban,i ja sam zadovoljna sa Hyundai vozilima.Pre njega sam vozila Golfa 2 i hvala Bogu da sam ga se otarosila.Bio dizel i svaki sedam dana nesto se menja.Diselasi su skupi za odrzavanje.Za grad neki Yaris,Punto,Clio i nas Yugic.
2020 05 20
VW polo
2020 05 20
Ja vozim Fiat Pandu. Prezadovoljna sam. Mali auto, malo troši, odličan je za gradsku vožnju.
2020 05 20
Za po gradu imamo puntić 2, malo troši, malo elektronike, a ja trošim scenic 3, golem, ali i mnogo troši, ali mogu da spakujem šta mi padne napamet + decu. Terala sam neku veš mašinu, kolica za dete, njih troje i garderobu i nismo bili k'o cigani natrpani svim i svačim do krova kola. Puntić troši oko 6 lit benzina, a scenic oko 8,5 nafte.
2020 05 20
I ja ne umem da parkiram puntića, na scenicu imam senzore, ali ih niiiikada nisam rabila, a bez ikakvih problema ga uteram gde god. Ćale vozi saab-a, automatika, lađa. Ide za sve pare, automatik, i na neko čudo, ne troši više od 8 lit dizela.
2020 05 20
Furam GSP, kad sam u lovi taxijem 😂 kola i ja smo u tandemu samoubistvo 😂
2020 05 20
Hvala vam puuuno na savetima. 🌼 Sve predloge cu natenane razmotriti, pa kroz mesec dana da uzmem neki. 🚘 Jedino mi u obzir ne dolaze premali automobili poput smarta, meni je to kao kutija sibica, totalno nebezbedan auto koliko god da je praktican za grad.
2020 05 21
Ford Fiesta, jako udoban auto, malo trosi po gradu, 1,6tcdi, dosta mesta, parking senzori. Dosta mesta ima i na zadnjem sedištu. Kadami je verenik kupio mislila sam da je prevelik, ali taman je i odličan za grad
2020 05 21
Toyota Yaris Reno Clio Vw Polo,Lupo Yugo 1.1 2007-2008 Opel Corsa Nisan Mikra Fiat Panda ova novija Fiat 500 Mercedes A clase ali ako ne smeta sto je vislji Kad budete kupovali vozilo,povedite nekog od mehanicara ili ko se dobro razume,da vam oceni auto.Polovnjaci su cudo.Savet...dobro pogledajte sedista i volan i ako su oguljeni,pocepani,znajte da je auto dosta presao,a da na satu tako ne pise.Kod polovnjaka ima opcija vracanja kilometraze i da pise jedno,a on presao dosta vise.To rade prodavci da bi sto bolje prodali auto.Ja sam u svetu automobilizma i tih delova i svega,pa se razumem...mozete me pitati sta god.
2020 05 21