Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Neprikladne poruke!

Da li jos nekom stizu poruke neprikladnog sadrzaja? Profil miski bez utisaka i artikala?
2020 05 27
Zdravo, ne znam da li je isti član u pitanju ali i ja sam imala takvo iskustvo pre skoro mesec dana.
2020 05 28
Profil je pod muskim nazivom i trazi intimni ves. Iznenadjena sam do sada nisam imala lose iskustvo, cak sam razmisljala br tel da ostavim, ali vidim da bi to bila greska.
2020 05 28
Ja imam profil na sajtu Lalafo, tamo je to postala svakodnevnica, mislila sam da ovde toga nema dok dotični nije počeo da piše i šalje svoje slike u donjem vešu. Ja sam se zgrozila. Sad vidim da i ovde ima tih članova koji traže svoje fetiše, a i članice koje bez problema ispunjavaju to.
2020 05 28
Samo se vi slikajte natrcene, napucene, sa nad*kanim sisicima, golim butkicama i pupcicima pa se posle iscudjavajte takvim porukama.
2020 05 28
> GabiProdaja: > Samo se vi slikajte natrcene, napucene, sa nad*kanim sisicima, golim butkicama i pupcicima pa se posle iscudjavajte takvim porukama. 😂😂😂 Bas tako, upravu si! Ovde nisam imala lose iskustvo ali zato na Lalafo jesam i to ne samo sa muske strane vec i od devojaka koje su mi slale golisave slike...zgrozila sam se!
2020 05 28
> jasminkajaca: > Da li jos nekom stizu poruke neprikladnog sadrzaja? Profil miski bez utisaka i artikala? Ja sam nova ovde i profil pod nazivom Mr. Mungos mi je tražio donji veš i najlon čarape. U porukama piše u ženskom rodu, profil nema utiske i artikle, rekla mi je da je umetnica koja radi neke skulpture i na kraju tražila da obujem čarape i slikam stopalo, kao i da slikam gaće pojedinačno. Oterala sam je u tri lepe i rekla joj da je ludača, ali i dalje mislim da je muško bilo u pitanju
2020 05 28
> JovanaStikic: > > jasminkajaca: > > Da li jos nekom stizu poruke neprikladnog sadrzaja? Profil miski bez utisaka i artikala? > Ja sam nova ovde i profil pod nazivom Mr. Mungos mi je tražio donji veš i najlon čarape. U porukama piše u ženskom rodu, profil nema utiske i artikle, rekla mi je da je umetnica koja radi neke skulpture i na kraju tražila da obujem čarape i slikam stopalo, kao i da slikam gaće pojedinačno. Oterala sam je u tri lepe i rekla joj da je ludača, ali i dalje mislim da je muško bilo u pitanju Jos malo pa bi Vam poslala i porodicnu anamnezu :D Ovakvih pojava je bilo i bice ih uvek. Dovoljno je da se ne upustate ni u kakvu prepisku i da jednostavno ignorisete takve poruke.
2020 05 28
> GabiProdaja: > Samo se vi slikajte natrcene, napucene, sa nad*kanim sisicima, golim butkicama i pupcicima pa se posle iscudjavajte takvim porukama. Zdravo draga. Ja mislim na mom profilu ne postoje fotografije iz Vaseg opisa, a i da postoje to nije razlog manijaci traze jos foto, mislim da smo u 21 veku i da postoje profili koji prodaju kupace kostime sta sa njima onda? Ali ako Vi mislite da sam ja svojim fotografijama izazvala nekog da pise neka bude tako❤️
2020 05 29
> GabiProdaja: > > JovanaStikic: > > > jasminkajaca: > > > Da li jos nekom stizu poruke neprikladnog sadrzaja? Profil miski bez utisaka i artikala? > > Ja sam nova ovde i profil pod nazivom Mr. Mungos mi je tražio donji veš i najlon čarape. U porukama piše u ženskom rodu, profil nema utiske i artikle, rekla mi je da je umetnica koja radi neke skulpture i na kraju tražila da obujem čarape i slikam stopalo, kao i da slikam gaće pojedinačno. Oterala sam je u tri lepe i rekla joj da je ludača, ali i dalje mislim da je muško bilo u pitanju > Jos malo pa bi Vam poslala i porodicnu anamnezu :D > Ovakvih pojava je bilo i bice ih uvek. > Dovoljno je da se ne upustate ni u kakvu prepisku i da jednostavno ignorisete takve poruke. Tako sam i uradila, apsolutno nisam reagovala ni odg doticnom profilu. ❤️
2020 05 29
> jasminkajaca: > > GabiProdaja: > > > JovanaStikic: > > > > jasminkajaca: > > > > Da li jos nekom stizu poruke neprikladnog sadrzaja? Profil miski bez utisaka i artikala? > > > Ja sam nova ovde i profil pod nazivom Mr. Mungos mi je tražio donji veš i najlon čarape. U porukama piše u ženskom rodu, profil nema utiske i artikle, rekla mi je da je umetnica koja radi neke skulpture i na kraju tražila da obujem čarape i slikam stopalo, kao i da slikam gaće pojedinačno. Oterala sam je u tri lepe i rekla joj da je ludača, ali i dalje mislim da je muško bilo u pitanju > > Jos malo pa bi Vam poslala i porodicnu anamnezu :D > > Ovakvih pojava je bilo i bice ih uvek. > > Dovoljno je da se ne upustate ni u kakvu prepisku i da jednostavno ignorisete takve poruke. > Tako sam i uradila, apsolutno nisam reagovala ni odg doticnom profilu. ❤️ Isti taj profil je meni trazio fotografije i pitao da li imam u ponudi ves za prodaju.
2020 05 29
> JovanaStikic: > > jasminkajaca: > > Da li jos nekom stizu poruke neprikladnog sadrzaja? Profil miski bez utisaka i artikala? > Ja sam nova ovde i profil pod nazivom Mr. Mungos mi je tražio donji veš i najlon čarape. U porukama piše u ženskom rodu, profil nema utiske i artikle, rekla mi je da je umetnica koja radi neke skulpture i na kraju tražila da obujem čarape i slikam stopalo, kao i da slikam gaće pojedinačno. Oterala sam je u tri lepe i rekla joj da je ludača, ali i dalje mislim da je muško bilo u pitanju Taj profil je i meni pisao, ali nisam nista odgovorila❤️
2020 05 29
ja imam online prodaju na intsagramu i pre 20ak dana me je startovala totalno luda zena koja je non stop pisala cak 8 sati i slala svoje explicitne slike uz pitanje A STA MISLIS JESAM LEPO GRADJENA I KAKO CE MENI DA STOJI TVOJA GARDEROBA?Posto sam ja odgovorila na dve tri poruke i poslala cene,otisla sam na posao kad sam dosla uvece mislila sam da sam prodala svaku stvar sa profila koliko me je poruka sacekalo od ludace :D suma sumarum kraj njenog izlaganja je da ja njoj donesem donji ves(koji ja inace nikad u ponudi nisam imala) a da joj posaljem sliku svog donjeg vesa naravno na sebi da ona vidi kakav imam ukus za isti :D :D :D tako da su ovi pacenici ovde male bebe za budale na ostalim sajtovima verujte mi
2020 05 29
Nema to nikakve veze sa tim kakve slike postavljaju članice. To je kao ono, e on ju je silovao, ali ona se oblači provokativno i zaslužila je to. Stvarno mi je žao što i žene napadaju druge žene zbog oblačenja i izgleda, baš tužno.
2020 05 29
> boutique212: > Nema to nikakve veze sa tim kakve slike postavljaju članice. To je kao ono, e on ju je silovao, ali ona se oblači provokativno i zaslužila je to. Stvarno mi je žao što i žene napadaju druge žene zbog oblačenja i izgleda, baš tužno. Hvala draga❤️ Tako se i ja osetih u jednom momentu jer kazu da imam napucene fotografije i golidave, ali zaista nemam i da imam to nije razlog da odobravamo manijake koji vrlo moguce i citaju ovo i smeju se.
2020 05 29
1 2