Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Matora sa 30 godina?

hmh, moja jetrva je '88 godiste i prosle godine je radila u call centru "Sava osiguranja"... na Sajmu su...mozda nemaju svi iste kriterijume, ali verovatno je rec o tome da te povlace kao sa omladinske, pa ne prijavljuju, itd..Ona je opticki tehnicar i ne moze a nadje posao u struci, radi uglavnom u trgovini, trafici, vrticima i sl.
2020 05 29
Boze sacuvaj. Mene su na par mesta odbili jer sam mlada i 'nemam iskustva'. Ne znam kako da steknem iskustvo ako mi neko ne da sansu. Tebi su rekli da si 'matora', izgleda da bi idealan bio neko ko ima recimo 20 godina i 10 godina radnog iskustva. 😂 Da ne pominjem to da sam i ja nailazila na pitanja da li i kada planiram decu, koliko dugo sam sa partnerom i sl. Mislim da to zaista ne treba nikoga da zanima... Nadam se da ces ti uskoro naci neki posao. ❤️
2020 05 29
U svakom slučaju, veza je prolaz kud god da kreneš. I to nije tako samo u Srbiji. Al izaći će nešto da valja. Konobarisanje i trgovina vazda može. Al to je lomljenje kičme obično za male pare.
2020 05 29
> sandrasandrita: > > kaileenakala: > > Nisi ti matora nego je problem njima što za ljude 30+ ne mogu da uzmu više pomoć od države. Tu je caka. Kreteni. Isto smo godište, sve te razumem. Ovde redovno pitaju jel planiraš decu. To je protivustavno. A i diskriminacija na kontu godina takođe. > Mislis na pomoc koju dobijaju za poslove preko omladinske zadruge? Ili postoji pomoc van zadruga? Do godinu dana država im pokriva 50% troškova doprinosa za svakog koga zaposle starosti do 30 godina, uz uslov da je osoba bila na evidenciji NSZ min. 6 meseci pre zasnivanja radnog odnosa. Nema ovo veze sa omladinskim zadrugama. I tako te drže godinu dana pa otpuste, bar ovde po Nišu.
2020 05 29
> Shyshymiga: > U svakom slučaju, veza je prolaz kud god da kreneš. I to nije tako samo u Srbiji. Al izaći će nešto da valja. Konobarisanje i trgovina vazda može. Al to je lomljenje kičme obično za male pare. Konobarisanje bas i nije za male pare, ako se radi na dobrom mestu ja sam od petka do nedelje obicno imala cca 20ak hiljada u dzepu, ali ne mogu sada da drljam nocu, kad imam klince.. Inace sam jako dobro zaradjivala i mogu da biram gde cu u Beogradu da radim, bukvalno, ali da budem budna do jutra, pa od jutra deca da mi skacu po mozgu. Necu, dok ne moram. Ako budem morala, radicu opet kao konobar
2020 05 30
Ja bih ih tužila za starosnu diskriminaciju da sam na tvom mestu, najozbiljnije x-)
2020 05 30
Da imam para da se rsazbacujem, bih i ja 😂
2020 05 30
Znam da ništa nije za male pare u Bg, i moj posao je 40%placeniji u Bg. Cini mi se da si pričala za konobarisanje, al npr u nekim manjim mjestima to ti je 30000 vrh ako dobiješ za svaki dan, vikend naravno nisi slobodan, tad najbolji promet.
2020 05 30
Ovdr su konobarske dnevnice od 1500 do 2500, baksis, ako neko ne ume da uzme nocu bar 5000, bolje da ne bude konobar. Ja sam radila taj posao skoro 10 godina i zaradjivala ssm bas dobru lovu i muz mi je konobar, dobro zaradjuje, mada sad nije bilo posma zbog korone 2 meseca, ali meni sr ne radi fizicki tezak posao dok su deca mala, i uglavila bih se negde za stalno
2020 05 30
DD što ne probaš u Lidlu? Imaju sasvim pristojne uslove i poštuju Zakon o radu maksimalno.
2020 05 30
Imam jos malo pa' 51god, prekjuce aplicirala za dva posla..juce me zvali. U zivotu mi se to nije desilo, morala sam da ih odbijem Iz opravdanih razloga. Poslala sam cv iz dosade, rekoh Sta me kosta..taman kad se vratim s puta mozda me pozovu za mesec I po ili dva, a verovatno nikad...kad ono nije proslo 24h oni zovu.
2020 05 31
> MARIJANA832: > DD što ne probaš u Lidlu? Imaju sasvim pristojne uslove i poštuju Zakon o radu maksimalno. Joj, Maro, ne bih bas prehranu. Nije mi tolika frka. Kazem, bas bih da izbegnem tezi fizicki rad, a ako odlucim da rintam, konobarisacu radije dnevnu varijantu u nekom restoranu, nego da radim u trgovini 😂 Prodavnice, pekare, trafike, ciscenje, to samo, ako dodjem u situaciju da moram, a hvala Bogu vraca se sve u normalu u ugostiteljstvu, muz radi punom parom, pa mi jos nije moranje 😂, Aplicirala sam za recepciju u nekim hotelima juce, da probam da nadjem u struci nesto, pa cu videti.
2020 05 31
Pa dobro tačno je, ja sam svojevremeno konobarisala u USA, nije lako uopšte, ali je zato bakšiš bio top:)
2020 05 31
Pricala si mi 😍😍😍 eeeeh, pusti snovi moji o NewYorku 😂
2020 05 31
1 2