Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Matora sa 30 godina?

Zamislite, aplicirala sam za neke poslove, tipa call centar, administrativni poslovi i slicno i matora sam 😂 vec dvoje njih me zvalo, kazu imam puno godina, poslodavci traze mladjr. Da mi je neko rekao da cu sa 30 godina biti matora za posao na kom se sedi, eto, ne bih mu verovala 😂
2020 05 29
Bože sačuvaj koja diskriminacija. Srbija medj šljivama. Probaj na još nekim mjestima. Mene je nedavno oduševio konkurs na nekoj radio stanici, i da nemam posao definitivno bih se prijavila. Zamisli budeš spiker na radio stanici, koliko kul. Samo ne znam da li je to nesto spec plaćeno. Al u Beogradu treba da jeste, u ovim vodećim stanicama.
2020 05 29
Bila sam ja na razgovoru, tj testu za radio voditelja na TDI radiu. Bilo je zabavno, ali mi glas nikako nije za radio 😂 pistava sam mnogo
2020 05 29
Super, Tdi. A hahaha... Ja onda tek ne bi prošla na tom razgovoru. Don't give up. Ima prilika bar po Bg, dosta. Naći ćeš ti nesto.
2020 05 29
Sto se radija tice,nebitan je glas,bitno je da prodajes kic i sund,koji narod voli...Davno proslo vreme gde su se cenili voditelji emisija zbog pravih vrednosti...A ovo oko godina,sta da ti kazem,to je jedan od kriterijuma koji je pozeljan i dekolte i kratka suknja...U MUP-u,kada sam nesto zavrsavala bila sam blago receno zgranuta izgledom sekretarice nacelnika.Zvace zvaku onako sa otvorenim ustima,dekolte do pupka,gola ramena,ne znam da li ima vise od dvadeset godina...Ima zena sve kvalifikacije :')
2020 05 29
Stradno. Uvk mogu u struci da se zaposlim, ali sam htela malo da batalim tezak fizicki rad, jer me to isto ceka kod kuće 😂 ali ne vredi, izgleda da za tegljenje gajbi nikada nisi mator, za sedenje jesi 😂
2020 05 29
Ahahahahahhahhahahhaha.Pa Debela da zasucemo rukave> Debela_devojka: > Stradno. Uvk mogu u struci da se zaposlim, ali sam htela malo da batalim tezak fizicki rad, jer me to isto ceka kod kuće 😂 ali ne vredi, izgleda da za tegljenje gajbi nikada nisi mator, za sedenje jesi 😂 :')
2020 05 29
Bože sačuvaj, pa ja sam onda za penziju. Da nisu možda i za decu pitali? Diskriminacija. Fuj.
2020 05 29
Nisi ti matora nego je problem njima što za ljude 30+ ne mogu da uzmu više pomoć od države. Tu je caka. Kreteni. Isto smo godište, sve te razumem. Ovde redovno pitaju jel planiraš decu. To je protivustavno. A i diskriminacija na kontu godina takođe.
2020 05 29
> kaileenakala: > Nisi ti matora nego je problem njima što za ljude 30+ ne mogu da uzmu više pomoć od države. Tu je caka. Kreteni. Isto smo godište, sve te razumem. Ovde redovno pitaju jel planiraš decu. To je protivustavno. A i diskriminacija na kontu godina takođe. Mislis na pomoc koju dobijaju za poslove preko omladinske zadruge? Ili postoji pomoc van zadruga?
2020 05 29
Kad pokupe sa Biroa mlade, država veći deo primanja zaposlenog pokriva. Šest meseci a nekad i duže.
2020 05 29
Ne znam. Ja sam poslala CV na jedno 50 oglasa, nadam se da ce me neko zvati.. Bas sam se nekako razocarala za godine 😂 nisam nikada razmisljala o tome da sam za bilo sta stara hahahah
2020 05 29
Hoce, zvace ako si aplicirala za kiosk ili kasirku :') Izvini,sve mi je ovo stvarno vise crni humor
2020 05 29
To nisam 😂 ahahahahha
2020 05 29
Pa znam ahahaha> Debela_devojka: > To nisam 😂 ahahahahha
2020 05 29
1 2