> srebrna:
> Pre pilula ginekološki pregled kompletan (pregled, UZ pregled, kolposkopija, PAP), krvna slika sa posebnim osvrtom na jetru, amilaze, transaminaze itd. i OBAVEZNO UZ dojki. Ako ćemo kako treba u potpunosti da se sagleda pacijent pre pilule.
> Realno, retko ko tako učini i sramota je da pišu šakom i kapom, ali pišu.
> Ako u porodičnoj anamnezi imaš CA dojke, ne bih preporučila pilule.
> Da li si razmišljala o spirali?
> P.S. I nema šta ti bog da nego šta je najbolje za tebe.
> Hormoni nisu bezazlena stvar, niti su hormonske pilule vitamin C.
> I ako si pušač, ne preporučuju se, nikako.
E čekaj, vidiš sad, ja kao Cura nisam bila pušač i tako sam i prijavila, al sam pod stresom podlegla tim drozama. Sto ne treba pušiti i piti pilulu? Ja za to ne znam. Mada nisam neki budigodzna kakav pušač ni sad, jedna pakla mi traje tri, nekad i više dana.
> srebrna:
> Pre pilula ginekološki pregled kompletan (pregled, UZ pregled, kolposkopija, PAP), krvna slika sa posebnim osvrtom na jetru, amilaze, transaminaze itd. i OBAVEZNO UZ dojki. Ako ćemo kako treba u potpunosti da se sagleda pacijent pre pilule.
> Realno, retko ko tako učini i sramota je da pišu šakom i kapom, ali pišu.
> Ako u porodičnoj anamnezi imaš CA dojke, ne bih preporučila pilule.
> Da li si razmišljala o spirali?
> P.S. I nema šta ti bog da nego šta je najbolje za tebe.
> Hormoni nisu bezazlena stvar, niti su hormonske pilule vitamin C.
> I ako si pušač, ne preporučuju se, nikako.
E čekaj, vidiš sad, ja kao Cura nisam bila pušač i tako sam i prijavila, al sam pod stresom podlegla tim drozama. Sto ne treba pušiti i piti pilulu? Ja za to ne znam. Mada nisam neki budigodzna kakav pušač ni sad, jedna pakla mi traje tri, nekad i više dana.