Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Kako da se tanka kosa ne razlece i manje mrsi?

Imam dugu kosu, tanka, bebi dlaka, zdrava je i nefarbana, sija... i lepa je prvih 15 minuta nakon pranja, izmasti se za par sati bukvalno i tako je oduvek cini mi se. Onda krece da se elektrise, mrsi i previse je svilena, da li neko ima slican problem i savet kako da vizuelno bar deluje " teze" i ostrije, ako me razumete, neko pakovanje, sampon ili sta vec? 😊
2020 06 13
Probaj proteinsko pakovanje ili masku
2020 06 13
Probacu, hvala. 😊
2020 06 14
Takvoj kosi je to prirodno stanje. Morate da koristite što blaži šampon i kondicioner. Što prirodnije.. Nikako na bazi nekih ulja ili slično što će je još više otežati i umastiti. Birajte prema vašem tipu kose, nešto što će dati volumen. Ili idite kod profesionalnog frizera i savetujte se,to vam je najbolje da ne bi eksperimentisali, jer to još više može da naškodi.
2020 06 14
Ja imam takvu kosu, kad me osisa frizer jedva je rasceslja da bi je fenirao.Za taj elektricitet potrebno je unositi sto vise tečnosti, a za manje mascenje ja se ofarbam i onda dok ne izraste koren kosa se manje masti.
2020 06 14
Hvala puno na savetima, farbala sam se godinama dok nije izrasla moja boja, ali nije bilo bas pomoci... isto tako sam pokusavala sa raznim samponima, ali sam uvek izbegavala maske i pakovanja, misleci da ce mi napraviti jos gore, jer kada sam par puta koristila, kosa bi mi bila jos tanja vizuelno, ali mozda da probam sa tim proteinskim. 🙂
2020 06 14
Isti problem ceo zivot, probala od najjeftinijih do prilicno skupih proizvoda, sta god je neko posavetovao i nista. Osisala sam se na duzi paz, frizerka mi je sjajna i kosa izgleda malo punije. Dva dana je najduze sto mogu da izdrzim da je ne operem. Presla sam na sampon od breze i arnike i koristim pakovanje na bazi ulja, a stavim ga samo na krajeve jer od slabosti krajevi popucaju, a ulje ih nahrani. Mogu reci da mi je ovo za sada jos i najuspesnija kombinacija, a svasta sam pokusavala. Nema spasa. :")
2020 06 14