Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li neko moze da mi pomogne

Zadnji put sam imala ciklus od 20.05. Do 25.05. Uglavnom dobijem izmedju 26 ili 30 dana. Sa deckom je bio nezasticen odnos 06.06. Znaci trebala bih da dobijem najkasnije do 20. Koji su najraniji znaci trudnoce?
2020 06 16
Možete da uradite test..to Vam je najpouzdanije. Doduše ja sam uvek radila dva da bih bila sigurna 😁 Simptomi trudnoce zavise od osobe do osobe...pospanost, mučnina, osetljive grudi, gadljivost na mirise i ukuse...
2020 06 16
Nekako čim sam pročitala mučnina, odmah mi je postalo muka. Ne znam da li da sačekam još 4 dana ili odmah sutradan da kupim test
2020 06 16
Jos imas "fore" da dobijes.. U svakom slucaju na internet forumima ti niko ne moze reci jesi li trudna ili ne, nego u apoteku po test, oko 200-300 dinara je, pa ces znati, jednostavno je ;)
2020 06 16
> Makeupblog: > Nekako čim sam pročitala mučnina, odmah mi je postalo muka. Ne znam da li da sačekam još 4 dana ili odmah sutradan da kupim test Kućni testovi nisu uvek tačni. Kolko sam ja shvatila, ne mogu da prepoznaju ranu trudnoću. Ako si mnogo pod stresom može da ti kasni, čak i da preskoči. Ali bolje sačekaj. Pod uslovom da ne dobiješ, idi kod ginekologa. Drugarici su jednom radili test krvi jer je kao precizniji, ali opet, treba da sve vidiš sa ginekologom.
2020 06 16
Da li je bitno kad radim test da urin bude jutarnji ili je nebitno? Hvala vam unapred! :)
2020 06 16
Ja sam test radila dva puta. I oba puta sam uradila po dva da bih bila sigurna. Koliko se secam na njima pise da vec od 7 dana mogu da otkriju trudnocu. Da li mora jutarnja nisam sigurna,ali znam da ja nisam cekala do jutra 😂 Nisam toliko strpljiva.
2020 06 16
Ne mora da bude jutarnji urin. Vec posle 7 dana od zaceca moze da pokaze ukoliko je pozitivan rezultat. Samo ona druga crtica bude manje uocljiva-tako je meni oba puta pokazalo jer sam bukvalno posle 7 dana i radila test, nisam mogla da docekam :)
2020 06 16
Ako hoces da budes sigurna, idi uradi beta hcg test iz krvi i nema greske. Mada su i testovi iz apoteke poprilicno tacni, meni nikad nije omanuo, cak ni onaj od 120 din 😂
2020 06 16
Mučnina je jutarnja i to posle otprilike mesec dana, a plodni dani su uglavnom po prestanku ciklusa, na samom kraju i traju 2,3 dana
2020 06 16
Meni je mučnina bila celodnevna prva 3 meseca i to mi je bilo najteze od svega da podnesem😥
2020 06 16
Testovi iz apoteke mi nisu omanula nijedan put, radjeni u prvoj drugoj nedjelji. Pokazali poz, al mi smo oba puta radili na bebama i odmah sam radila testove i sve su pokazali. Po jedan običan iz apoteke. Bukvalno nedelju dana do 10, posle odnosa. Mislim da su bas dosta pouzdani.
2020 06 16
Hvala vam devojke, negativan je :) Uplašila me je mučnina, pa je bolje što sam proverila :)
2020 06 17