Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc,savet

Ne znam gde ovo pitanje treba da postavim,pa sam stavila ovde... Interesuje me da li je neko porucivao sa sajta Joom i da li to vredi poruvcivati. Konkretno,nadjoh telefon koji je navodno bio 66.000 a sada je po ceni od 6500.
2020 06 23
Ako je verovati utiscima ispod na linku: Nemojte da naručujete s takvih sajtova tehniku nikako. Platićete, poslaće Vam lažnjake i na kraju će ti lažnjaci biti zaplenjeni na aerodromu/u luci a Vi ostati i bez novca i bez uređaja. Sećam se kad smo bili na praksi na aerodromu da su u hangaru imali gomilu zaplenjenih lažnjaka nekih usb-ova, tableta i sl. Tako da znam da kod nas plene te fejk stvari i ne daju da se unesu u zemlju. Doduše to je bilo pre nekoliko godina, ko zna kako sad stoje stvari i koliko savesno rade svoj posao. Elem, evo su utisci korisnika: https://www.sitejabber.com/reviews/joom.com/amp?espv=1 Listajte i iščitajte ispod sve utiske. Od 72 utiska, 56 njih su ocena 1. Nekome su poslali cipele - levu broj 38 i desnu broj 40. Neko je naručio tablet, dobio je jeftinu plastiku. Bolje kupite neki Xiaomi, Realme, Motorolu ili sličan model u registrovanoj porodici kod nas. Neki modeli koštaju i oko 100/200e gore - dole, a trajaće Vam godinama i znaćete šta ste kupili, pod garancijom. Imaju odlične kamere i baterije (konkretno sam do skoro koristila Xiaomi-jev model 3 i po godine i još nijednom nije ni servisiran niti je bagovao, niti mu je menjana baterija,..), pre par nedelja sam ga prosledila mami da bih sebi uzela novi neki. :) Na youtube-u možete ukucati bilo koji model bilo kog proizvođača i videti kakvi su, kakva im je kamera, brzina i sl. :")
2020 06 23
Ima dosta tih sajtova koji oglasavaju jedno, a salju nesto sasvim drugo iz Kine. Kineska roba loseg kvaliteta, nekontrolisana, bez standarda. Ja znam za par sajtova koji su nudili popularne brendove tipa stave kostalo 100 dolara, snizeno na 20, pa posalju neku kinesku krs robu, koja ni po broju ne odgovara jer je pravljena po azijskim merilima i bez kontrole kvaliteta i standarda. https://www.trustpilot.com/review/joom.com Tehniku je najbolje da kupite negde u US ili u zapadnoj Evropi ako imate nekog da vam kupi, najbolje kad su veliki popusti jer je boljeg kvaliteta nego kod nas i jeftinije, ako nemate onda je opet bolje uzeti kod nas nego to kinesko. Ako vec zelite kinesko porucite sa Alija od prodavaca koji imaju pozitivne utiske.
2020 06 23
Hvala puno na pomoci. Malo mi jeste delovalo cudno,ali pomislih da ima mnogo sajtova sa kojih ljudi i narucuju,a nisam htela da se zalecem,kad mi je vec nepoznato. Mnogo su mi pomogli vasi odgovori.
2020 06 23
Iskreno tehniku nikad ne bih uzimala sa sajt,osim u slucaju kad je u mom gradu,pa licno preuzimanje.Ima sto clanica White Wolf rece,samo u radnjama.Ja sam recimo u radnji nasla neki Alcatel za dete,nov 3900.Nije nesto,ali ima Viber,Youtube i mesta za neku igricu.Garancija i racun se dobijaju.Bolje kupiti u radnji,znas sta ste kupili.
2020 06 24