Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Odmor ove godine

Zdravo :) Da li neko od vas ide na Zlatibor ovo leto? Cula sam da je par njih otkazalo zbog cele ove situacije, pa me zanima da li od vas neko sigurno ide :)
2020 07 13
Ja sam bila ovog vikenda. Zlatibor je prilično prazan za ovo doba godine. To komentarišu i konobari po restoranima, kažu da je prilično pusto. Verujem da je situacija sa virusom učinila svoje, ali i to što je celo šetalište iskopano, kao i trg. Poznato je da je ovo mesto postalo jedno veliko gradilište, a sada je to i bukvalno, radovi, bageri, buka i prašina na svakom koraku. Moj Vam je savet da potražite neko drugo mesto u Srbiji za odmor ove godine, a ima ih mnogo i lepših i jeftinijih od Zlatibora. :)
2020 07 13
Ja sam planirala Zlatibor, jer tamo idem svake godine. Mislila sam da su zavrsili radove u centru, ali evo Jelena je objasnila, tako da mozda odem tek septembra.
2020 07 13
Zlatibor nikada više. Najverovatnije ćemo na Vlasinsko jezero na 5 dana a za vikend na Staru planinu. Sestra je otišla, dvokrevetna soba na Crnom vrhu je 1500 din., kafa 60 din, za klopu se možete dogovoriti sa domaćinima ili meštanima sela, prelepa priroda, odmor i pešačenje, mada ko kako voli, neko voli da je u prirodi a neko da je u kafiću, Srbija svakako ima puno toga da ponudi.
2020 07 13
Početkom jula sam bila na Kopaoniku, dosta pusto, radno vreme kafića i restorana do 19h. Rekli su nam da će bazeni hotela biti zatvoreni, ali su ipak ostali otvoreni. Sve u svemu i ovde ako odete negde računajte da vas mogu iznenaditi nove mere s obzirom na situaciju.
2020 07 14
Ja sam razmisljala o Tari, godinama nisam bila i Tara mi je prelepa. Druga opcija je bila neko jezero ali verujem da ce se mnogo naroda okupiti oko vode... Imam srecom drugare iz raznih delova Srbije pa se raspitujem da li kod njih ima lokalne prirode sa sto manje ljudi :D
2020 07 14
Nama je agencija sama otkazala Egipat za avgust iako su otvorene granice, tako da razmisljamo o nekoj planini. Na Zlatiboru smo bili vise puta, mozda odemo na Staru planinu, Divcibare, Tara ili nesto slicno :) Ako neko ima neki predlog neka me kontaktira preko poruka, unapred veoma zahvalna :)
2020 07 15
Turska ,gledam po instagramu slike nekih nasih ljudi kojo su tamo Dubai je otvorio granice za turiste,a ne treba nam viza Za CG se moze ici bez problema ako odete carter avionima (oni mali privatni 8 ili 12 sedista,karta ispadne oko 400 eura
2020 07 15
I ja sam krajem maja, pocetak jula bila na Zlatiboru. Sve ok, ljudi manje nego prosle godine, ali opet svi kafici/restorani puni..
2020 08 19