Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li je moguće???

...Da ne postoji provereno dobar obućar u Beogradu? Ako slučajno neka članica ima preporuku, zamoliću da mi prosledi info u inbox.
2020 07 20
Imas dobru obucarsku radnju prekoputa cvetkove pijace, u onom kao nekom old skul trznom centru. Cim se popnes uz stepenice sa leve strane. I imas Patikarnicu, izguglaj, ali kod nje ti je uvek guzva
2020 07 20
Obucar u Bezanijskoj ulici, par nemogucih popravki je odradio 👍🏻
2020 07 21
Hvala na informacijama :-)
2020 07 21
> Debela_devojka: > Imas dobru obucarsku radnju prekoputa cvetkove pijace, u onom kao nekom old skul trznom centru. Cim se popnes uz stepenice sa leve strane. I imas Patikarnicu, izguglaj, ali kod nje ti je uvek guzva DD, u kom delu grada je ta Patikarnica? Na netu ih ima više. Baš mi je potrebna opravka patika :-)
2020 07 21
Ima dobar obucar moj komsija u Starom TC Konjarnik,
2020 07 21
Hvala, devojke!
2020 07 21
> ShopingBeograd: > > Debela_devojka: > > Imas dobru obucarsku radnju prekoputa cvetkove pijace, u onom kao nekom old skul trznom centru. Cim se popnes uz stepenice sa leve strane. I imas Patikarnicu, izguglaj, ali kod nje ti je uvek guzva > DD, u kom delu grada je ta Patikarnica? Na netu ih ima više. Baš mi je potrebna opravka patika :-) E ova zena je na NBG-u, moram da proverim tacnu adresu. Bas dobro sredjuje patike, ali su guzve uzasne. I naravno na Cukarickoj padini ako postoji jos uvek mislim Shark da se zvala radnja
2020 07 21
> Debela_devojka: > > ShopingBeograd: > > > Debela_devojka: > > > Imas dobru obucarsku radnju prekoputa cvetkove pijace, u onom kao nekom old skul trznom centru. Cim se popnes uz stepenice sa leve strane. I imas Patikarnicu, izguglaj, ali kod nje ti je uvek guzva > > DD, u kom delu grada je ta Patikarnica? Na netu ih ima više. Baš mi je potrebna opravka patika :-) > E ova zena je na NBG-u, moram da proverim tacnu adresu. Bas dobro sredjuje patike, ali su guzve uzasne. I naravno na Cukarickoj padini ako postoji jos uvek mislim Shark da se zvala radnja Super, srce si. Javi čim saznaš adresu.
2020 07 21